Hindustani
Taapsee Pannu nazywa Shah Rukha Khana „prawdziwym dżentelmenem”; Mówi, że jego słodki uścisk podczas "Dunki" był największym prezentem
Aktorka Taapsee Pannu od premiery filmu cieszy się sukcesem "Dunki" z Shah Rukhiem Khanem w roli głównej. Film spotkał się z dużym zainteresowaniem i pochwałami, a także pobił wyniki sprzedaży biletów. Podczas niedawnego wywiadu Taapsee opowiedziała o SRK i pochwaliła go, mówiąc, że przytulanie przez Kinga Khana w dniu jej urodzin na planie "Dunki" było najwspanialszym prezentem jaki otrzymała.
Taapsee ciepło wspomina Shah Rukha Khana
Podczas niedawnego wywiadu dla Zoom Taapsee Pannu opowiadała o "Dunki" i Shah Rukhu Khanie. Powiedziała, że jest szczęśliwa, że dostała rolę, w której aktorka nie była tylko wizytówką.
„Aisa nahin ki agar wizytówka jaisa część dete toh main nahin karti. Ek scene wala part bhi dete toh main kar leti (To nie tak, że bym tego nie zrobiła, gdyby dali mi rolę, w której musiałabym być wizytówką. Nawet gdyby dali mi rolę zawierającą tylko jedną scenę, zrobiłbym to .) Przy takim reżyserze i obsadzie każdy od razu podjąłby się tej roli” – powiedziała Pannu.
Wspominając pracę z Shah Rukhiem Khanem w "Dunki", Taapsee nazwała to „spełnieniem marzeń”. Dzieląc się najwspanialszym prezentem jaki otrzymała na urodziny, aktorka powiedziała:
„To były moje urodziny, a przytulenie SRK podczas sceny to najlepszy prezent urodzinowy jaki mogłam otrzymać. Poszłam na plan, opowiadając o tym wszystkim. W moje urodziny zrobię klasyczną romantyczną sekwencję z SRK! Czy może być lepszy prezent niż ten?”
Taapsee Pannu chwali Shah Rukha Khana – prawdziwego dżentelmena
Taapsee powiedziała, że Shah Rukh to prawdziwy dżentelmen, który na planie traktuje kobiety z szacunkiem i dba o to, aby czuły się komfortowo. Ujawniła również, że większość czasu poza ekranem spędzała na słuchaniu i uczeniu się od SRK.
„Shah Rukh podzielił się wnikliwymi historiami ze swojej 35-letniej podróży w branży i dostarczył cennych spostrzeżeń na temat rzemiosła aktorskiego” – powiedziała.