Hindustani
Taapsee Pannu twierdzi, że Shah Rukh nie ma przytłaczającej osobowości; wyjaśnia, dlaczego romansowanie z nim w "Dunki" było „bardzo trudne”
Taapsee Pannu pławi się w sukcesie "Dunki". Niedawno w wywiadzie dla The Times of India opowiedziała o swoich doświadczeniach związanych ze współpracą z Shah Rukhiem Khanem w "Dunki" w reżyserii Rajkumara Hiraniego. Wspominając ich pierwsze spotkanie, Taapsee przypomniała sobie, że „zamarła w tym momencie”. Dodała, że pomimo swojej niezwykłej osobowości na ekranie Shah Rukh nie sprawia wrażenia onieśmielającego. Nazwała go „bardzo ciepłą i serdeczną osobą”.
Podczas ich pierwszego spotkania Taapsee Pannu powiedziała:
„Oczywiście w twojej głowie pojawiają się wszystkie skróty wszystkich jego filmów (Shah Rukha Khana) i momenty, w których powstawał na ekranie, jego piosenki, dialogi i wszystko to daje dobry nastrój. Ale kiedy stajesz przed nim, nie wydaje ci się, że ma przytłaczającą osobowość. Jest bardzo ciepłą i serdeczną osobą. Ale ponieważ na dużym ekranie widzisz tego samego mężczyznę, którego widziałeś od lat, po prostu zatrzymujesz się w tym momencie. Po pierwszych kilku spotkaniach musiałam ciągle się trząść, mówiąc: „wróć do rzeczywistości… on po prostu siedzi przede mną”… prezentujesz tę bardzo pewną siebie i odważną fasadę, ale wiesz, psychicznie, patrząc na niego, jesteś w pewnym niebezpieczeństwie. Zanim się z tego otrząsnęłam, zajęło mi to kilka dni."
Trailer filmu:
Zapytana o romans z Shah Rukh Khanem, Taapsee odpowiedziała, że w pierwszych dniach, kiedy Shah Rukh „patrzył na nią z wielką miłością”, bardzo trudno było jej „nie zamarznąć” w tym momencie. Powiedziała:
„Właściwie kiedy wasze spojrzenia się spotykają, kiedy on patrzy na ciebie z takim wyrazem twarzy, od razu masz wrażenie déjà vu klasycznych filmów romantycznych, które nakręcił i pokochaliśmy go w tych filmach. Więc wślizgujesz się w to wspomnienie tego co widziałeś o nim w filmach i co tak bardzo ci się podobało. Ponieważ większość naszych scen kręciliśmy razem, w pierwszych dniach kiedy patrzył na mnie z miłością, bardzo trudno było nie zamarznąć w tym momencie."
Taapsee Pannu, która zadebiutowała w filmie w języku hindi "Chashme Baddoor" w 2013 roku i jest najbardziej znana z takich hitów jak "Pink", "Naam Shabana", "Soorma", "Mulk", "Manmarziyaan" i "Thappad", po raz pierwszy współpracowała z Shah Rukhiem w "Dunki". Film w reżyserii Rajkumara Hiraniego miał swoją premierę 21 grudnia.
W rolach głównych występują Shah Rukh i Taapsee, a także Vicky Kaushal i Boman Irani. Film opowiada o grupie przyjaciół podróżujących z Indii do Londynu w ramach „Donkey Flight”, techniki nielegalnej imigracji.