Hindustani
"Koffee with Karan 8": Aditya Roy Kapur reaguje na „Aashiqui” Arjuna Kapoora z Ananyą Panday i Shraddhą Kapoor
Arjun Kapoor i Aditya Roy Kapur wystąpią w nadchodzącym odcinku popularnego show "Koffee With Karan 8", w którym opowiedzą o swoim życiu osobistym i zawodowym. Prowadzący i filmowiec Karan Johar rzucił pierwszy zwiastun nadchodzącego odcinka z „dwoma niezamężnymi chłopcami, którzy po prostu chcą się dobrze bawić”.
Aditya Roy Kapur o plotkach o randkach z Ananyą Panday
W promo Karan dokucza Adityi Royowi Kapurowi w związku z jego rzekomą dziewczyną, aktorką Ananyą Panday. Karan Johar wtrącił: „Plotka głosi, że spotykasz się z Ananyą Panday”.
Aditya Roy Kapur szybko odpowiedział: „Nie pytaj mnie o tajemnice, a nie opowiem ci kłamstw”.
Arjun Kapoor o romansie z Ananyą Panday lub Shraddha Kapoor
Aditya Roy Kapur, który spotyka się z Ananyą Panday i zagrał w przebojowym filmie „Aashiqui 2” [transl. Romans 2] z Shraddhą Kapoor, szokująco zareagował na komentarz swojego przyjaciela Arjuna Kapoora, że zrobi „Aashiqui” albo z Shraddhą, albo z Ananyą Panday..
Podczas rundy szybkich pytań gospodarz show Karan Johar zapytał Arjuna: „Co byś zrobił, gdybyś utknął w windzie zeShraddhą Kapoor i Ananyą Panday?”
Na to Arjun odpowiedział: „Aashiqui toh zaroor karta par kiske saath, woh nahi pata”. [Na pewno romans, ale nie wiem z kim.]
Na co Aditya reaguje: „Co?” a ten drugi mówi „tylko żartuję”.
Później Karan pyta Arjuna o plotkę, którą chciałby rozpuścić na swój temat, a on odpowiada:
„Jest wystarczająco dużo plotek na mój temat, tak czy inaczej, wolałbym zakończyć niektóre z nich”.
Promo kończy się kłótnią Arjuna i Adityi. naciskającymi brzęczyki podczas gry, a ten ostatni woła: „odcinek zamienia się w chaos”.
Odcinek był pełen zabawy i przekomarzań. Rozmawiali także o swoich nadchodzących projektach i współpracownikach.