Ogłoszenie

Image and video hosting by TinyPic

• Index
  •  » Newsy
  •  » Katrina Kaif o tym jak wybiera właściwy scenariusz

#1 2023-12-03 11:59:28

Svasti

Hindustani

Katrina Kaif o tym jak wybiera właściwy scenariusz

Katrina Kaif o tym jak wybiera właściwy scenariusz

Gwiazda Bollywood Katrina Kaif mówi, że zamiast wpadać w pułapkę powtarzania się, wybierając scenariusz, kieruje się instynktem. Podczas swojej dwudziestoletniej przygody z filmem Katrina ugruntowała swoją pozycję jednej z odnoszących największe sukcesy aktorek w przemyśle filmowym w języku hindi. Niektóre z jej znaczących filmów to seria Tiger, film"Zindagi Na Milegi Dobara", "Bharat", "Phantom", "Rajneeti" i "Namastey London".

„Dla nas wszystkich, jako aktorów, ważne jest, aby skupić się wyłącznie na scenariuszu i filmie. Dopóki nie wpadniemy w pułapkę powtarzania się i instynktownie będziemy robić to co czujemy... jeśli to będzie film akcji, to będzie fantastycznie, albo komedia też będzie dobrze.”
– Katrina powiedziała dla PTI w wywiadzie.

„Ważne jest, aby wybierać filmy w oparciu o wartość scenariusza i to co Cię łączy w danym momencie. Musisz w to wierzyć, wyjść, dać z siebie 1000 % i być na planie z takim przekonaniem. Reszta zależy od Boga, czy to trafi do publiczności, czy nie.”
– dodała.

40-latka stwierdziła, że ​​jest osobą samokrytyczną i często szuka sposobów na poprawę siebie.

"Zawsze dużo myślę. Za dużo myślę o wielu rzeczach. Dlatego zawsze staram się szukać sposobów, w jaki następny raz mogę się poprawić lub jak mogę dać tej roli coś więcej. To samodoskonalenie”
– powiedziała.

Katrina wyraziła swoją wdzięczność publiczności za ich miłość i wsparcie.

"Miłość i wsparcie publiczności pozwalają nam dalej kręcić te filmy. Franczyza „Tiger” była ważną częścią naszego życia przez ostatnie 11 lat. Ilekroć przychodzi czas na realizację kolejnego filmu „Tiger”, jest to dla mnie niezwykle ekscytujący czas, na który nie możemy się doczekać.”
– powiedziała aktorka.

Pracując razem z Salmanem nad różnymi filmami, w tym „Maine Pyar Kyun Kiya”, „Partner” i „Bharat”, Katrina stwierdziła, że ​​ona i Salman są świadomi wzajemnej przemiany aktorskiej.

„Kiedy jesteśmy na planie... Salman ciągle myśli, myśli o scenie, próbuje ją sobie wyobrazić. Pracowaliśmy razem przy tak wielu filmach, że możesz odczytać tę osobę, możesz ją poznać. Ponadto takie dostrojenie się jest również bardzo korzystne dla wyglądu filmu na ekranie”
– dodała.

"Tiger 3" jest wspierany przez Yash Raj Films (YRF). Film stanowi część szpiegowskiego uniwersum studia, do którego należą także "Pathaan" Shah Rukha Khana i "War" Hrithika Roshana.

http://www.bollywood.pun.pl/_fora/bollywood/gallery/8_1701545733.png

https://66.media.tumblr.com/9b3bd323986c863ff17ad53044e3e992/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o1_400.gifhttps://66.media.tumblr.com/37793d7ce5bdd1dda5051ac4bdacc187/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o2_400.gif

• Index
  •  » Newsy
  •  » Katrina Kaif o tym jak wybiera właściwy scenariusz
Copyright © www.bollywood.pun.pl

Stopka forum

RSS