Hindustani
20 lat "Kal Ho Naa Ho": Karan Johar opisuje film jako „emocjonalną podróż”
Karan Johar napisał emocjonalną notatkę po dwudziestu latach swojej produkcji "Kal Ho Naa Ho" (polski tytuł: "Gdyby jutra nie było") . W filmie wyreżyserowanym przez Nikkhila Advaniego w rolach głównych wystąpili Shah Rukh Khan, Preity Zinta i Saif Ali Khan. Karan Johar wspomniał także w swoim poście, że był to ostatni film, w którym brał udział jego ojciec. Karan Johar rozpoczął swój post w ten sposób:
„Ten film był dla mnie niezwykle emocjonalną podróżą, a być może także dla nas wszystkich, jaką udało mi się zebrać przez te wszystkie lata. Połączenie tak gwiazdorskiej obsady z historią, która trzyma w napięciu... wyrazy uznania dla całej obsady i zespołu stojącego za kamerą, dzięki któremu Kal Ho Naa Ho wciąż bije mocno i trafia do serc wszystkich”.
Dodał:
„Dla mnie był to ostatni film, w którym brał udział mój ojciec z rodziny Dharma… i jego obecność w każdym kadrze, gdy go oglądam, aż do dziś, wydaje się surrealistyczna. Dziękuję tato, za prowadzenie nas przez wszystko i tworzenie historii, które mają znaczenie... i za to, że zawsze stoisz przy tym co słuszne. Zawsze będę za tobą tęsknić... I dziękuję Nikkhilowi za debiut reżyserski, który na zawsze zapada we wszystkich naszych zbiorowych sercach!'