Hindustani
Suneel Darshan zacznie niedługo kręcić "Andaaz 2", wprowadzi do branży filmowej trzech nowicjuszy
Ogromny sukces "Gadara 2", "OMG 2", "Fukrey 3" i "Dream Girl 2" zachęcił twórców filmowych do tworzenia sequeli filmów. Pojawiły się wieści, że Dharmesh Darshan prowadzi rozmowy w sprawie wyreżyserowania "Dhadkan 2", a teraz pojawiła się kolejna przełomowa wiadomość dotycząca jego brata Suneela Darshana. Jest już gotowy do rozpoczęcia zdjęć do kontynuacji swojego przebojowego filmu "Andaaz" (2003).
Suneel Darshan powiedział dla Bollywood Hungama:
„20 lat po premierze hitu Andaaz z 2003 roku, w którym wystąpiły nowicjuszki Lara Dutta i Priyanka Chopra u boku Akshaya Kumara, mam zamiar rozpocząć zdjęcia do Andaaz 2. Zdjęcia rozpoczynają się jutro”.
Suneel Darshan powiedział dalej:
„W Andaaz 2 wystąpią 3 nowe talenty w głównych rolach z oryginalną muzyką Nadeema”.
Suneel Darshan nie chciał jednak zdradzić nazwisk i zapewnił, że wkrótce ogłosi gwiazdorską obsadę.
O "Andaaz"
"Andaaz", wyreżyserowany przez Raja Kanwara i wyprodukowany przez Suneela Darshana, był trójkątem miłosnym pomiędzy mężczyzną i dwiema kobietami. Film wywołał szum dzięki piosenkom, wzruszającym momentom i gorącej chemii między aktorami. W ekskluzywnym wywiadzie dla Bollywood Hungama w maju 2022 r. Suneel Darshan powiedział:
„W trakcie strajku (2003) kilka kin chciało zamknąć kina. Sami dystrybuowaliśmy film, a ja osobiście zadzwoniłem do właścicieli kin i poprosiłem o dalsze funkcjonowanie ich kin. Zapewniłem ich, że skorzystają na Andaaz, ponieważ pokładałem wiarę w tym produkcie. I na szczęście film wywołał szum na ekranach”.