Hindustani
Salman Khan opowiada o bójkach w mediach społecznościowych pomiędzy jego fanami, a fanami Shah Rukh Khan'a; „Nie martwi mnie to zbytnio”
Supergwiazdy Salman Khan i Shah Rukh Khan rządzą przemysłem Bollywood. Obaj cieszą się ogromną sławą i dużą rzeszą fanów. Chociaż tej dwójce często udaje się bić rekordy kasowe, łączy ich serdeczna relacja często ujawniająca się poprzez epizodyczne występy w swoich filmach, takich jak między innymi "Kuch Kuch Hota Hai", "Hum Tumhare Hain Sanam" i najnowszy "Tiger 3".
Mimo to w mediach społecznościowych fani obu gwiazd często wdają się w kłótnie.
W niedawnym wywiadzie dla ANI Salman Khan zareagował na walki fanów swoje i Shah Rukha Khana w mediach społecznościowych. Aktor oświadczył, że zawsze mówi swoim fanom, że on (Shah Rukh Khan) jest bratem brata (Salmana), więc nic nie powinno mu się stać.
Stwierdził: „I nie oglądam zbyt wielu mediów społecznościowych; Nie rozumiem tej negatywności i trollowania, więc to, czego nie rozumiem, nie martwi mnie zbytnio, podobnie Shah Rukh'a”.
Oprócz tego Salman Khan mówił także o wzajemnym występie epizodycznym w swoich filmach. Aktor stwierdził, że on i Shah Rukh Khan nadal występują gościnnie w swoich filmach.
„To miłe, że nasi fani to uwielbiają. Zawsze jest podekscytowanie, ponieważ więź, którą dzielimy, rozciąga się także poza ekranem”
Nadchodzące filmy Salmana Khana i Shah Rukha Khana
A skoro mowa o twórczości Salmana Khana, aktor wydał niedawno "Tiger 3". W rolach głównych w filmie wystąpili Katrina Kaif i Emraan Hashmi. Film wyreżyserowany przez Maneesha Sharmę jest trzecią częścią serii Tiger i piątą w uniwersum szpiegowskim YRF.
Z kolei Shah Rukh Khan, po tym jak zrobił furorę swoimi dwoma udanymi filmami, "Pathaan" i "Jawan", przygotowuje się teraz do występu w "Dunki". Film reżyseruje znakomity reżyser Rajkumar Hirani, a w rolach głównych występują Taapsee Pannu, Vicky Kaushal, Sunil Grover, Boman Irani i inni. Film będzie miał premierę 22 grudnia.