Ogłoszenie

Image and video hosting by TinyPic

• Index
  •  » Newsy
  •  » Katrina Kaif o „Tiger 3” z Salmanem Khanem: „Doprowadziłam swoje ciało

#1 2023-10-10 11:02:35

Svasti

Hindustani

Katrina Kaif o „Tiger 3” z Salmanem Khanem: „Doprowadziłam swoje ciało

Katrina Kaif o „Tiger 3” z Salmanem Khanem: „Doprowadziłam swoje ciało do granic wytrzymałości”

Katrina Kaif, która gra pierwszą kobietę-szpiega w  świecie szpiegowskim YRF Spy Universe, opowiedziała o swojej roli Zoyi w "Tiger 3". Aktorka powiedziała, że ​​dla filmu dała z siebie wszystko i doprowadziła swoje ciało do granic wytrzymałości dla sekwencji akcji.

Katrina Kaif i Salman Khan ponownie wcielają się w role Zoyi i Tiger'a w trzeciej części bestsellerowej serii w reżyserii Maneesha Sharmy. Premiera filmu planowana jest na święto Diwali.

Katrina Kaif o roli pierwszej kobiety-szpiega w uniwersum YRF Spy

Katrina powiedziała:

„Zoya jest pierwszą kobietą-szpiegiem w uniwersum szpiegowskim YRF i jestem bardzo dumna, że ​​mam taką postać. Jest zacięta, odważna, jest całym sercem, jest lojalna, opiekuńcza i dbająca, a przede wszystkim za każdym razem staje w obronie ludzkości."

Dodała, że ​​w każdym filmie z tej serii wystawiała się na próbę i "Tiger 3" nie jest wyjątkiem.

„Tym razem chcieliśmy przenieść sekwencje akcji na wyższy poziom, ale na potrzeby filmu doprowadziłam swoje ciało do granic wytrzymałości i ludzie to zobaczą. Pod względem fizycznym był to dla mnie najbardziej wymagający film”
– powiedziała.

Katrina Kaif mówi dalej:

„Kręcenie akcji zawsze jest ekscytujące i od zawsze jestem fanką tego gatunku. Zatem granie w Zoyę jest dla mnie spełnieniem marzeń. Silna, odważna, twarda i bez ograniczeń! Nie mogę się doczekać reakcji ludzi, gdy zobaczą Zoyę na ekranie. Ona jest yin i yang Tiger'a.”

"Tiger 3" Nowy plakat: Katrina Kaif jako Zoya

Katrina udostępniła także swój plakat jako Zoya na swoim koncie na Instagramie, gdzie można ją zobaczyć trzymającą broń i wyglądającą groźnie. Podpisała go: „Zwalczanie ognia ogniem, oto Zoya….. #Tiger3Trailer pojawi się 16 października. #Tiger3 w kinach w to Diwali.”

Plakat

Zdjęcia do filmu Tiger 3 kręcono w różnych miejscach w Indiach i za granicą. Został wyprodukowany przez Adityę Choprę.

Świat szpiegowski wytwórni YRF staje się największą marką w kinie indyjskim

"Tiger 3" to także piąty film z uniwersum YRF Spy Universe, w skład którego wchodzą "Ek Tha Tiger", "Tiger Zinda Hai", "War" i "Pathaan". Uniwersum szpiegowskie to wyjątkowa koncepcja, która skupia niektóre z największych gwiazd Bollywood jako tajnych agentów, którzy pracują dla różnych agencji, ale czasami krzyżują się ich  ścieżki lub łączą siły dla wspólnego celu.

Salman Khan pojawił się epizodycznie w roli Tiger'a w "Pathaan" Shah Rukha Khana na początku tego roku. Poinformowano również, że Shah Rukh Khan będzie miał specjalną, dłuższą epizodyczną rolę jako Pathaan w "Tiger 3".

http://www.bollywood.pun.pl/_fora/bollywood/gallery/8_1607457871.png

https://66.media.tumblr.com/9b3bd323986c863ff17ad53044e3e992/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o1_400.gifhttps://66.media.tumblr.com/37793d7ce5bdd1dda5051ac4bdacc187/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o2_400.gif

• Index
  •  » Newsy
  •  » Katrina Kaif o „Tiger 3” z Salmanem Khanem: „Doprowadziłam swoje ciało
Copyright © www.bollywood.pun.pl

Stopka forum

RSS