Ogłoszenie

Image and video hosting by TinyPic

• Index
  •  » Newsy
  •  » "Dunki": Reżyser akcji z filmu Sham Kaushal nazywa Shah Rukha Khana..

#1 2023-08-23 08:46:17

Svasti

Hindustani

"Dunki": Reżyser akcji z filmu Sham Kaushal nazywa Shah Rukha Khana..

"Dunki": Reżyser akcji z filmu Sham Kaushal nazywa Shah Rukha Khana słodkim i wysportowanym

Shah Rukh Khan, supergwiazda Bollywood, z pewnością zaimponuje swoim fanom swoim nadchodzącym filmem "Dunki" w reżyserii Rajkumara Hiraniego. Mówi się, że film, w którym występują także Taapsee Pannu i Boman Irani, to dramat imigracyjny z elementami akcji.

Niedawno reżyser akcji Sham Kaushal, który współpracował z Hiranim przy swoich poprzednich filmach, opowiedział otwarcie o swoich doświadczeniach związanych ze współpracą z Shah Rukhiem Khanem przy filmie "Dunki".

Sham Kaushal o współpracy z Shah Rukhiem Khanem

W wywiadzie dla publikacji Kaushal ujawnił, że ​​na planie "Dunki" Shah Rukh Khan jest bardzo towarzyski i uroczy. Powiedział, że aktor jest zawsze gotowy do współpracy z zespołem kaskaderów i innymi aktorami oraz że bardzo szanuje pracę wszystkich. Kaushal powiedział także, że w filmie będzie można zobaczyć Shah Rukha Khana wykonującego jakąś akcję, mimo że nie jest to typowy film akcji.

Powiedział:

„To nie jest film akcji, ale jest w nim trochę akcji. Shah Rukh jest bardzo wysportowany, zawsze jest na planie współpracując z zespołem kaskaderów i aktorami, jest bardzo słodki.”

Sham Kaushal o współpracy z Rajkumarem Hiranim

Opowiadając dalej o swojej współpracy z Hiranim, Sham powiedział:

„Jest dla mnie jak brat. To mój czwarty film z nim. Zawsze wspaniale jest pracować z takimi ludźmi, przy których czujesz się komfortowo. Mam szczęście, że zawsze mogę pracować z dobrymi ludźmi”.

Kaushal wyraził także radość ze współpracy z Rajkumarem Hiranim po raz czwarty. Powiedział, że Hirani jest dla niego jak brat i że lubi pracować z kimś, przy kim czuje się komfortowo.

O "Dunki"

"Dunki" to jeden z najbardziej oczekiwanych filmów Shah Rukha Khana, ponieważ stanowi pierwszą w historii współpracę Khana i Rajkumara Hiraniego. Premiera "Dunki" planowana jest na 22 grudnia 2023 r. Shah Rukh Khan ogłosił datę premiery filmu, udostępniając przezabawne wideo z Rajkumarem Hiranim na swoich kontach w mediach społecznościowych. W filmie powiedział, że tytuł filmu w języku angielskim będzie brzmiał "Donkey" i że będzie to historia ludzi, którzy chcą wrócić do domu.

http://www.bollywood.pun.pl/_fora/bollywood/gallery/8_1523193656.jpg

https://66.media.tumblr.com/9b3bd323986c863ff17ad53044e3e992/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o1_400.gifhttps://66.media.tumblr.com/37793d7ce5bdd1dda5051ac4bdacc187/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o2_400.gif

• Index
  •  » Newsy
  •  » "Dunki": Reżyser akcji z filmu Sham Kaushal nazywa Shah Rukha Khana..
Copyright © www.bollywood.pun.pl

Stopka forum

RSS