Hindustani
Nushrratt Bharuccha w końcu przerywa ciszę po tym jak została zastąpiona przez Ananyę Panday w "Dream Girl 2"
Aktor Ayushmann Khurrana ponownie rozśmieszy widzów, gdy powraca w kontynuacji popularnego filmu "Dream Girl". Podczas gdy w pierwszej części pojawił się obok Nushrratt Bharuccha, w sequelu została zastąpiona przez Ananyę Panday.
Przed premierą filmu Nushrratt ujawniła, że nie jest pewna, dlaczego nie zaproponowano jej kontynuacji. Mówiła także o tym jak bardzo kocha być częścią "Dream Girl".
W rozmowie z ETimes aktorka powiedziała:
„Byłam częścią Dream Girl 1 i kocham cały ten zespół”.
Następnie dodała:
„Okropnie tęsknię za pracą z nimi. Ale dlaczego nie obsadzili mnie w Dream Girl 2”.
Mówiąc, że tylko twórcy mają odpowiedź na pytanie, dlaczego nie zwrócono się do niej w sprawie filmu, Nushrratt powiedziała:
„Nie wiem, nie ma logiki i nie ma na to odpowiedzi. Ale dlaczego mnie nie obsadzili? Jestem istotą ludzką, więc oczywiście to boli. I oczywiście wydaje się to niesprawiedliwe, ale rozumiem, to jest ich decyzja. Spoko, nie ma problemu."
Nadchodzący thriller Nushrratt Bharuccha "Akelli" zderzy się z "Dream Girl 2" w kinach. Reagując na zbieg okoliczności, stwierdziła:
„Nie wiedziałam, że mój film zostanie wydany tego samego dnia co„ Dream Girl 2”.
„Technicznie mój film miał ukazać się 18 sierpnia, ale z powodu pewnych problemów z cenzorem nie mieliśmy określonych pozwoleń i musieliśmy to opóźnić. Nie chcieliśmy, ale musieliśmy. Pan Raj (przyp. tłum. reżyser "Dream Girl 2") zareagował do mojej historii i powiedział: „Wszystkiego najlepszego”. Odpowiedziałam mu, mówiąc: „Proszę pana, coś jest połączone w naszym wszechświecie” – dodała.
W tym samym wywiadzie, została zapytana, czy widziała zwiastun "Dream Girl 2", aktorka powiedziała:
„Obejrzałam go i myślę, że jest dokładnie we właściwym miejscu. Jest dobry i jest tym co robią najlepiej w komedii. Naprawdę mam nadzieję, że dla Ayushmanna, dla Ananyi, dla pana Raja, i dla wszystkich, ten film poradzi sobie naprawdę dobrze”.