Ogłoszenie

Image and video hosting by TinyPic

• Index
  •  » Newsy
  •  » Tiger Shroff i Zahrah Khan w piosence "Love Stereo Again"

#1 2023-07-21 17:42:55

Svasti

Hindustani

Tiger Shroff i Zahrah Khan w piosence "Love Stereo Again"

Tiger Shroff i Zahrah Khan w piosence "Love Stereo Again"

Popularny utwór Edwarda Mayi z 2009 roku „Love Stereo” został odnowiony i zawiera Tigera Shroffa i Zahrah S Khan. Rumuński DJ czuje się jak w siódmym niebie co do nowego utworu zatytułowanego „Love Stereo Again” i powiedział, że ma on zupełnie nowy wymiar.

Edward Maya: „Jestem zachwycony, że mogę przedstawić nową wersję tej piosenki z udziałem tak utalentowanych artystów. Nadaliśmy temu utworowi zupełnie nowy wymiar i nie mogę się doczekać, aż świat usłyszy to niesamowite wykonanie”.

Utwór jest owocem dynamicznej międzynarodowej współpracy między Edwardem Mayą, Tigerem Shroffem, Divą Zahrah S Khan i Tanishki Bagchi. Najlepsze jest to, że piosenka nie tylko zawiera Tigera i Zahrah, ale jest również śpiewana przez te dwie potęgi talentów.

Piosenkarze to Tiger Shroff & Zahrah S Khan we współpracy z Edward Maya.

Tiger powiedział:

„Bycie częścią „Love Stereo Again” było ekscytującą podróżą. Udział w tak kultowej piosence to absolutny przywilej. Od nagrania utworu do kręcenia teledysku, każda chwila była świetna. Ten hymn imprezowy jest naprawdę jedyny w swoim rodzaju i nie mogę się doczekać, aż wszyscy będą się bawić w jego rytmie. Przygotujcie się na uczucie miłości i tańczcie z całych sił!”

https://66.media.tumblr.com/9b3bd323986c863ff17ad53044e3e992/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o1_400.gifhttps://66.media.tumblr.com/37793d7ce5bdd1dda5051ac4bdacc187/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o2_400.gif

• Index
  •  » Newsy
  •  » Tiger Shroff i Zahrah Khan w piosence "Love Stereo Again"
Copyright © www.bollywood.pun.pl

Stopka forum

RSS