Hindustani
Aktorka "Radhe Shyam" i "Mohenjo Daro", Pooja Hegde, mówi o porażce "Cirkus"
Aktorka Pooja Hegde, którą wkrótce zobaczymy w "Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan" Salmana Khana, otworzyła się na temat niepowodzenia swojego ostatniego filmu, "Cirkus" Rohita Shetty'ego. Film z Ranveer'em Singh, który został wydany w grudniu, miał fatalną passę w kasie, zarabiając mniej niż 40 crore Rs.
W wywiadzie dla Siddhartha Kannana Pooja powiedziała, że była zdenerwowana po tym jak film poradził sobie pod względem pieniędzy. Powiedziała:
„Czy to mnie zdenerwowało? Tak, trochę, bo to w końcu moje dziecko. Ale sposób, w jaki na to patrzę, nauczył mnie tylko tego. Pracowałam z Rohitem Shetty i legendami komedii, takimi jak Johny Lever, Sanjay Mishra. Więc ogólnie myślę, że to była świetna rzecz, a ludzie naprawdę docenili mnie w filmie. I kocham pana Rohita jako osobę. To świetna osoba, z którą można się dogadać i kręcić. Więc ogólnie myślę, że wyszłam jako zwycięzca.”
Film nie jest pierwszą głośną porażką Pooji. Wcześniej zagrała w" Radhe Shyam", u boku Prabhasa. Mając ogromny budżet przekraczający 300 crore Rs, film nie mógł odzyskać swoich kosztów. Reagując na słabe wyniki filmu, powiedziała Pinkvilla w zeszłym roku:
„Cieszyło mnie to, że ludzie doceniali mnie w filmie. Poza stwierdzeniem, że „Pooja Hegde wygląda pięknie”, rozmawiali też o moim występie. Jak naprawdę poprawiłam się jako aktorka, jak moje emocjonalne sceny były naprawdę dobre i to mnie bardzo uszczęśliwiło."
Pooja, która rozpoczęła karierę aktorską od tamilskiego filmu "Mugamoodi" z 2012 roku, zadebiutowała w Bollywood w 2016 roku rolą w "Mohenjo Daro" Hrithika Roshana. Teraz zagra w filmie "Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan", film trafi do kin 21 kwietnia.