Hindustani
Katrina Kaif o tym, co przyciągnęło ją do męża Vicky'ego Kaushal
To był trochę cichy związek między Katriną Kaif i Vicky Kaushal, Katrina wyjaśniła, co przyciągnęło ją do męża.
„Najważniejszą rzeczą, która się wydarzyła, jest sposób w jaki Vicky jest ze swoją rodziną, Sunny, jego mamą i tatą, jest to niesamowite. W pewnym momencie, nawet jeśli okazało się, że pewne rzeczy dotyczące tego jaki byłby na początku naszego związku, są trochę ograniczające, jedyną myślą, która zawsze mi przychodziła do głowy, było – jeśli to jest rodzaj szacunku, lojalności i znaczenia jakim obdarza swoją rodzinę, to jest ten sam szacunek, znaczenie, jakie będzie przywiązywał do swojej rodziny, gdy jest żonaty. Jego zasady i wartości są tak silne, że dla mnie było to tak przytłaczające” – powiedziała Kaif podczas swojego występu w „Koffee With Karan”.
Dodała:
„To nie jest mój pierwszy związek, w tym momencie wiesz, jakie są ważne rzeczy. Niekoniecznie ważne są fanaberie i zabawne rzeczy, te są cudowne, ale wiesz, najważniejsze to jest to przez co cię poprowadzi na dłuższą metę”.
Kaif była widziana ze swoimi gwiazdami „Phone Bhoot” Ishaanem Khatterem i Sidhantem Chaturvedi w programie, którego gospodarzem był Karan Johar.