Hindustani
Karan Johar wyjaśnia swoje stanowisko w faworyzowaniu Janhvi nad Sarą
W drugim odcinku swojego talk show "Koffee With Karan Season 7", Sara Ali Khan została prawie całkowicie zignorowana na korzyść Janhvi Kapoor, a Karan Johar znalazł się pod ostrzałem w mediach społecznościowych. Podczas czwartkowej premiery zwiastuna "Liger" w Bombaju filmowiec został zapytany o to samo. Zaprzeczył temu, mówiąc, że zna ich odkąd miały około trzech lat. Karan powiedział:
„To kompletna nieprawda. Po prostu czułem się źle, ponieważ Janhvi Kapoor przegrała obie rundy. Przegrała rundę szybkiego ognia i przegrała rundę gry. Może po prostu chciałem być miły. Myślę, że w tym procesie wszyscy źle to przeczytali. Kocham ich oboje bardzo, nie tylko są wspaniałymi artystami i dziewczynami, ale są dziećmi, które znam odkąd miały prawdopodobnie trzy lata, więc nie ma mowy o uprzedzeniach, nie z nimi, nigdy”.
Sara i Janhvi rozmawiały o swojej przyjaźni podczas lockdownu, wspólnej podróży do Kedarnath i innych tematach w drugim odcinku "Koffee With Karan". Podczas gdy Janhvi jest córką Boney Kapoor i Sridevi, Sara jest córką Saifa Ali Khana i Amrity Singh. Obie są aktorami, które stopniowo osiedlają się w Bollywood.