News Team
Karan Johar: 25 grudnia 2015 "Shuddhi" będzie miało premierę
Raptem godzinę temu reżyser i producent Karan Johar obwieścił na swoim Twiterze, że długo oczekiwany projekt "Shuddhi" będzie miał premierę w piątek 25 grudnia 2015 roku.
Johar dodał, że wkrótce poda również aktorów, którzy zagrają główne role.
Macie swoje typy? Posypały się propozycje od fanów, często pojawia się prośba o obsadzenie Ranbira Kapoora i Deepiki Padukone. Ostatnio ta dwójka podbiła Box office filmem "Yeh Jaawani Hai Deewani" również spod baneru Dharma Productions. Myślicie, że ta dwójka byłaby gotowa, aby znowu to zrobić?
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Bollymaniak
Dopiero...?
A miała zagrać Kareena i Hrithik.Myślałam,że to już było ustalone a tu znowu zmiana aktorów szkoda
News Team
Kareena się wycofała, bo była niezdecydowana, a Karan nie chciał jej przetrzymywać.
A Hrithik też kilka dni temu nawiał, bo stwierdził, że ma dość przekładania filmu (pomimo, że kilka zmian było podyktowanych jego wypadkiem na planie "Bang Bang" i operacją, a także separacją z żoną).
Owszem, nie zmienia to faktu, że mieli podpisane kontrakty, ale widocznie coś im się odwidziało.
Bollymaniak
Dziękuje Sensi za wyjaśnienie Trochę szkoda
Robi postęp
Oby nie ta wymieniona dwójka.
Hindustani
Też myślałam, że wszystko ustalone, a tu widać jak w kalejdoskopie... Nie interesował mnie zbytnio ten projekt.
Mam przesyt Deepiki więc chciałabym inną aktorkę, z kolei na miejsce Ranbira też wolałabym kogoś innego.
Gwiazda bollywoodu
Ja bardzo bym chciała żeby była właśnie ta dwójka.
Bollymaniak
A może Anushka i Ranbir? Jeszcze nie grali razem
Hindustani
Przynajmniej wiadomo coś odnośnie premiery filmu...dobre i to. Bardzo jestem ciekawa kto zagra w filmie, wolałabym żeby to był ktoś inny niż dwójka Deepika-Ranbir.
Wkręca się
booooooze ale ppoooozno ;o
Szkoda.. miałam nadzieje, że Kareena i Hrithik po tylu latach w końcu zagrają razem
Mam nadzieje, że jeszcze w najbliższym czasie zobaczymy ich razem na ekranie.
Ostatnio edytowany przez Priya_88 (2014-02-17 03:46:46)
Bollymaniak
Nie obrażę się jeśli to znów będzie Deepi i Ranbir, ale szczerze mówiąc chciałabym zobaczyć inny duet