Hindustani
Shahid Kapoor czuje się zaszczycony, mogąc prowadzić tegoroczne IIFA
W ubiegłym roku podczas rozdania nagród IIFA, publiczność po prostu pokochała Shahida Kapoor w roli gospodarza. Po otrzymaniu pochlebnych wypowiedzi impreza okazała się wielkim hitem do tego stopnia, że twórcy chętnie i tym razem widzą Shahida w tej roli.
Podobno, gdy organizatorzy zaproponowali Shahidowi rolę gospodarza imprezy, od razu się zgodził i poprosił swojego menedżera, żeby poukładał terminy tak by zarezerwować czas właśnie dla IIFA.
O ponownej możliwości prowadzenia IIFA, aktor powiedział:
"Czekam z niecierpliwością na tegoroczne rozdanie nagród IIIFA w The Venetian Macao. Świetnie się bawiłem prowadząc całe wydarzenie razem z Farhan w zeszłym roku, jest to przywilej móc zrobić to ponownie, zwłaszcza z Shahrukhiem".
Shahid, który ma dość napięty harmonogram i jest zajęty zdjęciami do "Rambo Rajkumar", był tak chętny, by ponownie być częścią IIFA, że znalazł czas na pogodzenie wszystkich obowiązków.
Aktor w dodatkowych godzinach balansuje między próbami tanecznymi z Prabhudheva do 'Rambo Rajkumar' a zdjęciami do piosenki i ćwiczeniami do IIFA.
IIFA 2013 odbędzie się 6 lipca w The Venetian Macao.
źródło:
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Bollymaniak
Jestem ciekawa tego występu Napewno będzie ciekawie :;
Hindustani
Również uważam, że Shahid jako prowadzący jest świetny: młody, przystojny, czarujący - nic dziwnego, że publiczność go uwielbia
PS. Przecudne zdjęcie Shona
Stały bywalec
Podoba mi się jego wypowiedź, jest skromny, szczery, nie 'gwiazdorzy'.
Bollymaniak
Super, że znów poprowadzi IIFA uwielbiam go, mam nadzieję, że w internecie będzie można obejrzeć całą galę
Hindustani
Na pewno świetnie wypadnie, idealny prowadzący. Razem z SRK stworzą idealny duet
Zaczyna się rozkręcać
Moi ulubieni aktorzy
Super że to własnie oni w tym roku prowadzili IIFA
Nic dziwnego że publiczność uwielbia Shahida skoro jest uroczy <3