Jest to specjalny wątek w którym będziemy pisać o tym co leci w tv o Indiach lub z tym związanym
Na pewno znacie programy takie jak "Boso przez świat" czy "Podróże z żartem". Czasem ekipy filmowe docierają do Indii Znacie jakieś odcinki o tej tematyce? Ja kilka:
1. "W 80 skarbów dookoła świata z Danem Cruickshankiem"
Odcinek piąty: OD INDII DO SRI LANKI
2. "Kolekcja Newsweeka: Dni które wstrząsnęły światem"
Odcinek dziewiąty: DROGA DO NIEPODLEGŁOŚCI STANY ZJEDNOCZONE I INDIE
3. "Podróże z żartem"
Odcinek 17: NEPAL
Odcinek 7: INDIE
4. National Geographic - Poszukiwacze skarbów
INDYJSKIE IMPERIA
5. Dokument
"Przeznaczone do burdelu: Born Into Brothels: Calcutta's Red Light Kids"
6. Wielka encyklopedia zwierząt
INDIE - KRÓLESTWO TYGRYSA
tutaj link [od Awatif]: http://www.geozeta.pl/program radze śledzić ten program na bieżąco [/color][/size]
Ostatnio edytowany przez Lotri (2007-12-25 22:14:48)
Zaczyna się rozkręcać
widziałam podróże z żartem a tak pozaty... to nic... xD
Gość
Dla spóźnialskich dzisiaj (14.01.08) o godz 16:50 Wielkie miasta Bombaj na kanale Discovery Travel&Living
tutaj link: http://www.geozeta.pl/program radze śledzić ten program na bieżąco
;( Nie mam kablówki. Ale za to jest w internecie odcinek "Podróży z żartem" - Indie.
Gdzieś ten link tutaj podawałam, ale nie pamiętam dokładnie gdzie
>>PODRÓŻE Z ŻARTEM - INDIE<<
Opisik:
Tym razem zapraszamy do Indii. Jak zwykle podróż odbywa się w dobrym towarzystwie i z uśmiechem. Każdy z gości ma „swoją” opowieść o Indiach: zabawną, intrygującą, czasami mrożącą krew w żyłach. W czasie podróży wszystko się może przecież wydarzyć. Widowisko uświetni także Teatr Ognia.
Goście: Beata Tyszkiewicz, Małgorzata Walewska, Renata Dancewicz, Ryszard Czajkowski, Krzysztof Mroziewicz, Mateusz Karasiński.
Gość
Madzix_Deva napisał:
widziałam podróże z żartem a tak pozaty... to nic... xD
podobnie jak ja
Wydaje mi się że oglądałam te 80 dni dookoła świata z (...) i akurat ten odcinek o Indiach, tyle że nie mam pewności.
Zaczyna się rozkręcać
A ten dokumument kiedyś oglądałyście? "Kiniarze z Kalkuty". Niedawno było w TV.