Hindustani
Sandeep Reddy Vanga ujawnia jak wyobrażał sobie „czekoladowego chłopca” Ranbira Kapoora w świecie "Animal"
Oczy wszystkich zwrócone są obecnie na Ranbira Kapoora, którego będzie można zobaczyć na dużym ekranie w filmie akcji "Animal" w reżyserii Sandeepa Reddy'ego Vangi. Kiedy film zbliża się do daty premiery, reżyser Sandeep Reddy Vanga i producent Bhushan Kumar w ekskluzywnym wywiadzie dla Pinkvilla ujawnili dlaczego wybrali Kapoora na tę postać.
Sandeep Reddy Vanga wraz z producentem "Animal", Bhushanem Kumarem, odbyli ekskluzywną rozmowę z Pinkvilla, podczas której oboje opowiedzieli o tym jak ostatecznie obsadzili Ranbira Kapoora w tak brutalnej roli.
Sandeep powiedział, że chociaż Kapoor ma wizerunek „czekoladowego chłopca”, jest świetnym aktorem i równie utalentowanym wykonawcą.
„Są filmy takie jak Rockstar, Tamasha i kilka innych, przy których przekonałem się, że będzie świetny w filmie akcji lub brutalnym. Nie wiem, baki logo ko dikhta hai k nahi (nie wiem, czy inni to widzą), ale scenarzysta-reżyser to widzi. To jedyna rzecz, a tym, co mnie zaskoczyło, była część akcji. Jest bardzo dobry w akcji” – stwierdził.
Bhushan Kumar opowiada, jak obsadzono „chłopaka z sąsiedztwa” w „Animal”.
Całkiem niedawno Bhushan Kumar i Ranbir współpracowali przy komedii romantycznej "Tu Jhoothi Main Makkaar". Zapytany jak według niego Kapoor pasuje do tej roli, Kumar powiedział, że jest wszechstronnym aktorem.
Producent kontynuował: „On (Ranbir) może odgrywać różne role. Uwielbiałem go w "Sanju", za rodzaj występu jaki dał. W komediach i komediach romantycznych zawsze widzieliśmy jego grę. Jak czekoladowy chłopiec, z tanecznymi piosenkami, jest bardzo dobry w tańcu. A zatem w „Animal” rodzaj akcji, którą wykonał była przekonywująca”.
Podzielił się tym, że reżyser Sandeep myślał, że Ranbir będzie potrzebował dublera do wykonania niektórych czynności. Wszystko jednak zrobił sam.
Kontynuując swoją odpowiedź, Kumar dodał, że Sandeep był zszokowany, widząc Ranbira zachowującego się tak jakby codziennie walczył toporem.
„Jesteśmy więc z tego powodu bardzo szczęśliwi, ponieważ jest bardzo niewielu aktorów o takiej osobowości, którzy potrafią stworzyć wizerunek czekoladowego chłopca, zagrać jak Sanju, zagrać jak Tamasha, Rockstar i Animal”.
Co więcej, producent wyjawił, że zakres jaki Sandeep nadał postaci Ranbira, jest marzeniem każdego aktora.
„Każdy aktor marzy o graniu tego rodzaju ról, w których występują emocje, piosenki, akcja, relacja ojciec-syn, dzieci, wszystko. Aktorowi bardzo trudno jest uzyskać to w tylko jednym filmie” – powiedział, dodając, że początkowo nie sądzili, że „Animal” będzie filmem muzycznym. Ale teraz ma 7-8 piosenek.
Trailer filmu:

Ciekawie, że sam wykonywał sceny akcji – pokazuje, jak bardzo angażuje się w swoje role.