Hindustani
Shah Rukh Khan odpowiada na pytanie o ślub Priyanki Chopry żartem
Czy Priyanka Chopra naprawdę bierze ślub z Nickiem Jonasem? Tak naprawdę nie możemy tego powiedzieć i wygląda na to, że Shah Rukh Khan też nie może. 52-letnia supergwiazda została niedawno zapytana o spekulowane wesele Priyanki, odpowiedział żartem, poinformowała agencja prasowa ANI.
'Nawet ja się żenię, wyślę ci zaproszenie, wyślę ci kartkę z zaproszeniem na przyjęcie, a także przyjdź na mehendi.'
Priyanka i Shah Rukh zagrali w dwóch filmach z serii Don w reżyserii Farhana Akhtara.
Plotki twierdzą, że Priyanka jest już zaręczona z 25-letnim amerykańskim piosenkarzem Nickiem Jonasem i nie może się doczekać wrześniowego wesela.
źródło

Hindustani
Zaręczyny (sierpień 2018)
Priyanka Chopra i Nick Jonas zaręczyli się dzisiaj zgodnie z tradycjami hinduskimi. Uroczystości Roka i Pooja odbyły się o godz. 10 rano. Ten duet wcześniej podobno zaręczył się po raz pierwszy na urodzinach Priyanki Chopry w Londynie, tj. 18 lipca 2018 roku.
Podczas ceremonii przedślubnej Roka było wielu celebrytów, w tym Parineeti Chopra (kuzynka), Zgodnie z raportami, po ceremonii będzie lunch z typową kuchnią pendżabską.
Ceremonia Roka oficjalne ogłasza zaręczyny. Obie rodziny zbierają się po raz pierwszy i wymieniają między sobą słodycze, prezenty, suche owoce itp., a także błogosławią parę, która wkrótce pobierze się. Puja jest wykonywana zgodnie z indyjskimi rytuałami i tradycjami. Miejscem ceremonii Roka jest zwykle dom panny młodej. Uroczystość Roka wyznacza początek ceremonii ślubnych, które następują potem. Jest to pierwszy krok do podjęcia decyzji o zawarciu związku małżeńskiego.

Hindustani
Przyjęcie zaręczynowe (sierpień 2018)
Śliczne zdjęcia. Po oficjalnych zaręczynach było przyjęcie zaręczynowe:

Wiadomość Parineeti dla Priyanki i Nicka
Kuzynka Priyanki Parineeti Chopra pogratulowała jej 'Mimi Didi' w tym wielkim dniu. Parineeti napisała na instagramie wiadomosć do Priyanki i jej przyszłego męża Nicka.
"Dziś byłam świadkiem magii i bajki ... Kiedy byliśmy dziećmi, mimi didi i ja graliśmy 'ghar ghar ', udawaliśmy nieśmiałe panny młode, miałyśmy wyimaginowane dzieci i podawałyśmy herbatę naszym mężom! to dlatego, że zawsze wierzyłyśmy w magię miłości i miałyśmy nadzieję, że pewnego dnia znajdziemy dla nas tego doskonałego mężczyznę! Dzisiaj nie było udawania, nie mogę dla niej myśleć o lepszym mężczyźnie, tak jak powiedziałam dziś rano, są dwa sposoby osądzania istoty ludzkiej: jeden - to podróżuj z nimi, a drugi jedz z nimi. Nick, zrobiłam z tobą obie rzeczy, więc wiem, że jesteś dla niej idealny !! Kochaj ją, bo ona cię kocha jak szalona! Chroń ją, ponieważ jest silną, ale delikatną duszą w środku. Kocham was oboje i życzę wam wszystkim szczęścia na zawsze !!!!! SZCZĘŚLIWEGO ROKA I PRZYSZŁEGO ŚLUBU !! @priyankachopra @nickjonas." - napisała aktorka filmu Ishaqzaade.

Hindustani
Priyanka w Amsterdamie (listopad 2018)
Aktorka rozpoczął swój weekendowy wieczór panieński z przyjaciółmi i przyszłą szwagierką Sophie Turner (znana z Gry o Tron) przed ślubem z Nickiem Jonasem. Pojechali z nią też: kuzynka Parineeti Chopra, współpracownicy Natasha Pal, Chanchal D'Souza i Dana Supnick-Guidoni oraz najlepsze przyjaciółki Tamana Dutt i Srishti Bahl Arya.

Hindustani
Wieczór panieński w Amsterdamie (listopad 2018)
Priyanka ślicznie wyglądała, tylko zastanawiam się czy jej nie było zimno na tym jednym ze zdjęć u góry w białym stroju, wszystkie panie mają zasłonięte nogi... ale czego to się nie robi dla zdjęcia
Kolejne:

Aby zakończyć wycieczkę do Amsterdamu z hukiem, Priyanka urządziła "Pyjama party"

Hindustani
Przeczytałam, że para weźmie ślub 2 grudnia zgodnie z rytuałami hinduistycznymi, a 3 grudnia odbędzie się chrześcijański ślub.
Przed rozpoczęciem uroczystości przedślubnych para wykona pudżę 28 listopada.
Wielkie uroczystości weselne rozpoczną się dalej od ceremonii sangeet i mehendi, które odbędą się odpowiednio 29 listopada i 30 listopada w wielkim pałacu Umaid Bhawan w Jodhpur, który jest także miejscem ślubu pary.
Po spektakularnym i wystawnym ślubie Priyanka i Nick planują zorganizowanie dwóch przyjęć - jednego w Bombaju i drugiego w Delhi.
tutaj więcej

Hindustani
Para oficjalnie rozpoczęła swoje uroczystości weselne (pudża) w starym domu Priyanki w Versova:

Zdjęcia sprzed kilku godzin. Para w drodze do Jodhpur gdzie będą wydarzenia przedślubne sangeet, mehindi oraz sam ślub:

Hindustani
Super zdjęcia, gratulacje. Większy rozmiar zdjęć:

Priyanka Chopra i Nick Jonas pobrali się też 1 grudnia w ceremonii katolickiej w luksusowym Taj Umaid Bhawan Palace, Jodhpur w Radżastanie.
Zarówno panna młoda jak i pan młody nosili wykonane na zamówienie kreacje Ralpha Laurena.
Zgodnie z tradycjami chrześcijańskimi, ojciec oblubienicy jest tym, który oddaje ją, gdy idzie z nim ręka w rękę do ołtarza, ale pod nieobecność zmarłego ojca Priyanki, Ashoka Chopry, ojciec Nicka - Paul Kevin Jonas Sr wystąpił, by przekazać rękę Priyanki synowi.
Według najnowszych doniesień, Isha Ambani, Arpita Khan Sharma i kuzynka Parineeti Chopra były druhnami.
Tutaj więcej

naina89Gwiazda bollywoodu
Świetne zdjęcia.
Ostatnio edytowany przez naina89 (2018-12-04 14:16:07)
Hindustani
Bollyamator
Z ostatnich głośnych ślubów, to stroje Priyanki podobają mi się najmniej Wiadomo, rzecz gustu... za to wszelkie emocje i ich radość aż zaraża
Bollyamator
Tutaj wyglądają cudownie <3
Bollyamator
W tym granatowym stroju Priyanka wygląda najlepiej. Ciekawe czy SRK był?
Raven-azarath napisał:
W tym granatowym stroju Priyanka wygląda najlepiej. Ciekawe czy SRK był?
SRK podobno był wtedy na seansie jego najnowszego filmu.
Priyanka, Deepika i Ranveer
Ostatnio edytowany przez jigssaw (2018-12-21 19:06:17)
Bollyamator
Tanushri napisał:
Deepika, Anushka i Kajol wyglądały obłędnie! Nie licząc Panny Młodej oczywiście
Jeśli chodzi o stroje to Deepiki nei widziałam ostatnio ani razu w złej kreacji...
sianokosGwiazda bollywoodu
Priyanka wyglądała pięknie, ale gwiazdę wieczoru przyćmiła Anushka
Rafal90Bollyamator
Piękny ślub, wszyscy wyglądają olśniewająco.
malinowysokBollyamator
Chciałbym kiedyś być na takim ślubie, wszystko wygląda magicznie.