Aamir, Shahrukh i Salman, wystąpią wspólnie w filmie?
Cóż, jeśli tak się stanie, to z pewnością będzie to wydarzenie stulecia! Podobno producent Sajid Nadiadwala planuje spełnić marzenie miłośników filmów Hindi osadzając Aamira Khana, Salmana Khana i Shah Rukh Khana razem w jednym ze swoich nadchodzących filmów.
Źródło zbliżone do Nadiadwala stwierdziło, że Sajid zdecydował się wyprodukować film, w którym zagra triumwirat Khanów, a może nawet będą dzierżyć megafon do tego filmu. Źródło dodaje, że film zacznie być produkowany w styczniu 2017, a zostanie wydany w grudniu 2017.
Podczas, gdy producenci nadal pracują nad szczegółami dzieła, mówi się o tym, że film będzie na wzór filmu Manmohana Desai „Amar Akbar Anthony”. Sajid wie, że wszyscy trzej cieszą się ogromną ilością fanów i dlatego, chce wybrać temat, który będzie sprawiedliwy dla nich, ponadto, chce, aby film ruszył w 2017, ponieważ ma zamiar "popracować nad fabułą, która może pomieścić te trio".
Podczas gdy Shahrukh i Salman współpracowali przy takich filmach jak "Karan Arjun", "Hum Tumhare Hain Sanam" i "Kuch Kuch Hota Hai", Salman i Aamir zagrali w "Andaz Apna Apna". Aamir i SRK, jednak nigdy nie pracowali razem.
źródło: [Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez Sunaina (2015-06-01 15:55:36)
Bollyamator
Osobiście wątpię, żeby do tego doszło. Może kilka lat temu, w latach 90-tych byłoby to możliwe. Ale nie teraz. Każdy z nich ma własne ambicje, plany filmowe itp. Każdy z nich jest zbyt dużą gwiazdą. Oni pewnie nawet nie mieliby teraz SA w jednym filmie. A mowa o równoważnych rolach.
Gdyby jednak, jakimś cudem, to tego doszło - to byłby super, hiper hit.
Stały bywalec
Ale od razu nie można wątpić w to. Poczekamy, zobaczymy. Może jednak zgodzą się i taki projekt powstanie? Ja bym się tam strasznie cieszyła. Zobaczyć ich trzech razem na ekranie to moje marzenie. Jednakże Sajid postawił sobie wysoko poprzeczkę i będzie musiał opracować tak ten film, aby im się spodobał. Fabuła, temat i ogólnie te sprawy. Przecież od dawna wiadomo, że Shahrukh, Salman i Aamir to gwiazdy na światową skalę.
Uff, będzie ciężko pomieścić te trzy odmienne charaktery w jednym filmie.
Gwiazda bollywoodu
Fajnie by było.
Ale spójrzmy na to z innej strony - cała trójka na ekranie to byłoby świetne i bardzo ciekawe widowisko! Ja tam bardzo bym chciała, tym bardziej, że np. nie było okazji zobaczyć współpracujących SRK i Aamira. A cała trójka Khanów? Dla mnie rewelacja. Myślę, że jakoś by się poukładali i "pomieścili" i fani każdej ze stron byliby zadowoleni
Gwiazda bollywoodu
To by było niesamowite! Ale w sumie też wątpię, by zgodzili się zagrać w razem w filmie.. Każdy z nich musiałby mieć na prawdę dobrą rolę, niemalże główną. Trudno jest wykonać taki film.. Tak czy siak czekam na więcej informacji.
Gwiazda bollywoodu
Fajnie by było, gdyby się udało
Stały bywalec
Wątpię, aby ten pomysł wypalił.