Hindustani
SRK i Kim Kardashian zagrają razem?
Jeśli wierzyć źródłom największa gwiazda Bollywood - Shah Rukh Khan zagra z hollywoodzką celebrytką Kim Kardashian. Choć na szczegóły wciąż trzeba czekać, aby dowiedzieć się kto planuje tych dwoje połączyć w swoim projekcie, plotka już zaczęła krążyć.
Kim ostatnio była w Dubaju podczas otwarcia sklepu Millions of Milkshakes w Dubai Mall. Tymczasem SRK też będzie w mieście podczas premiery "Ra.One". Czy Dubaj będzie tym miejscem gdzie oboje spotkają się i ustalą szczegóły?
Co o tym myślicie? jakoś nie chce mi się wierzyć
pozostaje czekać.
Neutralna jestem jak na razie. Zaczekam na szczegóły, potwierdzenie bo czuję, że to nie prawda
Zakręcony
Trzeba czekać. Nie ma żadnych dowodów na potwierdzenie tej plotki.
Hindustani
Również wydaje mi się to bardzo mało prawdopodobna opcja. Z drugiej strony SRK to wielka gwiazda Bollywood, a Kim jest tylko celebrytką, nie aktorką.
Uważam, że jest wiele innych dobrych aktorek z którymi SRK mógłby zagrać
Hindustani
Pojawiło się nowe doniesienie w tym temacie:
Kim Kardashian, była pierwszy raz w Dubaju gdzie wprowadziła na rynek pierwszego milkshake w pierwszym tego typu sklepie "Millions Of Milkshakes".
Kim mówił o tym, jak kocha stroje z Bollywood oraz Indie. Sheeraz Hussain, założyciel "Milions of Milkshakes", potwierdził wiadomość, mówiąc, że złożył Kim ofertę pracy w Bollywood, a ona nie odrzuciła jej.
Sheeraz podarował jej kilka filmów DVD z Shah Rukh Khan'em.
Kim zapewne jet słabą aktorką, ale w Bollywood występując z SRK może wiele bardziej zyskać niż np. w Hollywood gdzie zostałaby potraktowana bardziej krytycznie.
Hindustani
Masz rację Svasti w Hollywood patrzyliby na Kim tylko jak na celebrytkę, a nie aktorkę.
Kiedyś się śmiali w jednym z artykułów, że żeby zaistnieć w Bollywood potrzeba tylko ładnej buzi i umiejętności tanecznych.
Oczywiście absolutnie się z tym nie zgadzam i cieszę się, że ludzie którzy nie mieli styczności z Bollywood, pozna je dzięki Kim. Pewnie znajdą się i tacy, którzy zobaczą ten film tylko i wyłącznie dla niej
Hindustani
Patrzyłam na filmweb i jak się okazało ona już w czymś w Hollywood wystąpiła, a na koncie ma nominację do Złotej Maliny
dlatego myślę, że kolejny występ w Hollywood potraktowany zostałby tak samo, chyba żeby zaczęła uczęszczać do szkoły aktorskiej, a w grze podszkoliła się.
Bollywood mogłoby być dla niej bardziej otwarte, a jakby partnerowała w filmie SRK'anowi zyskałaby większy rozgłos.
Poza tym tak jak mówisz, na pewno w Stanach ma swoje grono fanów, które chciałoby ten film dla niej obejrzeć.
Zaczyna się rozkręcać
Hmmm może i by było fajnie bo w końcu dzięki Sharuczkowi miała by większy rozgłos i lepiej by grała