Hindustani
Czy Karan Johar porzucił "Dostana 2" z powodu „nieprofesjonalnego” zachowania Kartika Aaryana?
Aktorka Janhvi Kapoor opowiedziała niedawno o rozwoju wydarzeń wokół jej filmu "Dostana 2". Karan Johar odłożył film po kilku dniach rozpoczęcia zdjęć.
Janhvi Kapoor, która początkowo miała zagrać u boku Kartika Aaryana i Lakshyi Lalwani, przygotowywała się do roli w "Dostana 2," projekcie realizowanym w ramach Dharma Productions. Jednak w 2021 roku zaczęły krążyć pogłoski o rzekomym „nieprofesjonalnym” zachowaniu Kartika Aaryana, co doprowadziło do jego odejścia z filmu, a następnie wstrzymania jego produkcji.

Czy Karan Johar wstrzymał "Dostana 2" z powodu Kartika Aaryana?
W rozmowie z The Lallantop Janhvi Kapoor wyraziła swoje zmieszanie w związku z nagłym odłożeniem filmu. Stwierdziła:
„Ja też nie wiem. Zdjęcia do tego filmu trwały około 30 do 35 dni. Według mnie zdjęcia przebiegały bardzo dobrze. Nie wiem, dlaczego film został odłożony.”
Zastanawiając się nad harmonogramem, Kapoor wspomniała:
„Zaczęliśmy zdjęcia do tego filmu na długo przed Covidem. A potem wydarzył się Covid i nastąpiło opóźnienie wynoszące ponad półtora roku."
Zapytana o doniesienia o niezgodzie między Kartikiem Aaryanem a Karanem Joharem, Kapoor powstrzymała się od potwierdzenia jakichkolwiek kwestii. Stwierdziła:
„Nie sądzę, że to było to. Myślę, że dla obojga praca jest niezwykle ważna. Ale co stało się, a co się nie stało, powinieneś ich o to zapytać."
Kartik Aaryan wspomniał wcześniej o swoim odejściu z "Dostana 2"
W 2022 roku Kartik Aaryan w wywiadzie dla Indian Express odniósł się do swojego odejścia z projektu, odrzucając plotki i podkreślając skupienie się na pracy. Stwierdził:
„Skupiam się po prostu na swojej pracy. To wszystko, co chciałbym na ten temat powiedzieć. Spójrz na mój skład (filmowy) (w tej chwili). Czasami zdarza się, że ludzie robią „baat ka batangad” (zamieszanie). Nie ma w tym nic więcej. Nikt nie ma tyle czasu. Każdy chce po prostu pracować, wykonywać dobrą pracę. Poza tym wszystko to tylko plotki.”
Teraz wydaje się, że wszelkie nieporozumienia między Kartikiem Aaryanem i Karanem Joharem zostały rozwiązane. W listopadzie 2023 roku, w 33-cie urodziny Kartika Aaryana, Karan Johar ogłosił nową współpracę filmową z aktorem, której koprodukcją zajmuje się Ekta Kapoor. Premiera nadchodzącego filmu zaplanowana jest na sierpień 2025 roku.

mariuszzBollyamator
Co do rzekomego „nieprofesjonalnego” zachowania – wygląda na to, że prawdziwe powody były bardziej złożone, a może nawet bardziej logistyczne niż osobiste. Dobrze, że Kartik i Karan potrafili wyjść ponad to, co się wydarzyło (lub nie wydarzyło) i zdecydowali się na kolejną współpracę. Ich nowy projekt z Ektą Kapoor zapowiada się intrygująco, więc czekam z ciekawością na więcej informacji!
Gdzie znajdę więcej informacji na ten temat?