Ogłoszenie

Image and video hosting by TinyPic

• Index
  •  » Newsy
  •  » Janhvi Kapoor doznała kontuzji ramion podczas kręcenia "Mr & Mrs Mahi"

#1 2024-05-17 13:22:26

Svasti

Hindustani

Janhvi Kapoor doznała kontuzji ramion podczas kręcenia "Mr & Mrs Mahi"

Janhvi Kapoor doznała kontuzji ramion podczas kręcenia "Mr & Mrs Mahi"

Janhvi Kapoor ujawniła niedawno, że jej nadchodzący dramat sportowy "Mr & Mrs Mahi" składa hołd legendzie krykieta Mahendrze Singhowi Dhoni, którego słowa z wydarzenia prasowego zainspirowały film.

W filmie wyreżyserowanym przez Sharana Sharmę, znanego z "Gunjan Saxena: The Kargil Girl", występują Kapoor i Rajkumar Rao w roli tytułowej pary – Mahendra, byłego gracza krykieta i Mahimy, lekarz.

Zastanawiając się nad filozofią Dhoniego, Kapoor wyraziła chęć uhonorowania filozofii w filmie, powołując się na nacisk jaki kładł na proces, a nie na wynik. W przemówieniu podczas inauguracji utworu „Dekhha Tenu” Kapoor podkreśliła wpływ Dhoniego na fabułę.

Rajkumar Rao, który ponownie spotkał się z Kapoor po współpracy przy horrorze "Roohi" z 2021 r., pochwalił sportową postawę i pokorę Dhoniego, wyrażając podziw dla jego zachowania. Wyraził chęć do zaprezentowania filmu Dhoniemu i jego żonie Sakshi w dowód szacunku.

Janhvi doznała poważnych obrażeń podczas kręcenia filmu

Kapoor opowiedziała o wyzwaniach jakie napotkała podczas przygotowań do swojej roli, w tym o kontuzjach podczas treningu krykieta.

Pomimo niepowodzeń, takich jak zwichnięcie barków, Kapoor wyraziła uznanie dla reżysera Sharana Sharmy oraz trenerów Abhisheka Nayara i Vikranta za ich niezachwiane wsparcie i zaangażowanie w jej treningi. Sharma pochwalił zaangażowanie Kapoor i pochwalił jej występ w dramacie sportowym.

Janhvi powiedziała:

„Włożono w to dużo ciężkiej pracy. Trenowałam prawie dwa lata. Zaczęłam trenować promując Mili. Nasz reżyser jest dokładny i pracuje bardzo uczciwie, dlatego chciał, żebym na potrzeby filmu została graczem w krykieta. Nie chciał używać efektów wizualnych ani robić czegokolwiek połowicznie."

Dodała:

„Ja również doznałam wielu kontuzji podczas przygotowań, oba moje ramiona zostały zwichnięte, ale chcę oddać całą chwałę jemu, reżyserowi, oraz obu moim trenerom Sir Abhishekowi Nayarowi i Vikrantowi , którzy wykonali dużo ciężkiej pracy i pilnowali mnie na każdym kroku.”

Ujawniła także, że obserwowała Dinesha Karthika (profesjonalny gracz w krykieta) podczas obozu treningowego Baroda w ramach własnego treningu.

Kręcenie filmu:

https://66.media.tumblr.com/9b3bd323986c863ff17ad53044e3e992/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o1_400.gifhttps://66.media.tumblr.com/37793d7ce5bdd1dda5051ac4bdacc187/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o2_400.gif

• Index
  •  » Newsy
  •  » Janhvi Kapoor doznała kontuzji ramion podczas kręcenia "Mr & Mrs Mahi"
Copyright © www.bollywood.pun.pl

Stopka forum

RSS