Hindustani
Pierwszy plakat "Chandu Champion" jest już dostępny! Kartik Aaryan jako „człowiek, który nie chce się poddać”
Kartik Aaryan wreszcie odsłonił plakat swojego nowego filmu "Chandu Champion". Na zdjęciu wyraźnie widać zaangażowanie i zmianę fizyczną Aaryana.
Wczoraj twórcy udostępnili w mediach społecznościowych informację: „Champion aa raha hai”. Nawet Kartik udostępnił zabawny film, w którym ujawnił, że promocja miała się rozpocząć, ale jego pies Katori podarł plakat, więc stanie się to jutro.
Teraz w końcu pojawił się pierwszy plakat przedstawiający Kartika Aaryana jako mistrza Chandu, wywołując gęsią skórkę.
Pierwszy plakat "Chandu Champion"
Podpis brzmi: „Człowiek, który odmówił poddania się”.
Kartik udostępnił plakat na swoim Instagramie, wyrażając swoje podekscytowanie i dumę z tego wymagającego i znaczącego projektu w jego karierze. Udostępniając to na Instagramie, napisał:
„Mistrz Aa Raha Hai… Jestem bardzo podekscytowany i dumny, że mogę udostępnić pierwszy plakat najbardziej wymagającego i wyjątkowego filmu w mojej karierze”.

Wielka przemiana Kartika Aaryana dla "Chandu Champion"
Zaangażowanie Kartika Aaryana w rolę w "Chandu Champion" przyciąga wzrok. Od oszałamiającej przemiany fizycznej po intensywny trening językowy – aktor jest w pełni zaangażowany w ten projekt. Jego zaangażowanie widać nie tylko na ekranie; widać to po jego nowo odkrytej pasji do fitnessu podczas regularnych wizyt na siłowni. Wydaje się, że ten film wywarł trwały wpływ na Kartika.
"Chandu Champion", wyprodukowany przez Sajida Nadiadwalę, jest owiany tajemnicą, a Shraddha podobno gra główną rolę kobiecą. Zainspirowany życiem Murlikanta Petkara, złotego medalisty Igrzysk Wspólnoty Narodów i Igrzysk Paraolimpijskich, film zapewnia inspirującą narrację.
Premiera filmu w reżyserii Kabira Khana zaplanowana jest na 14 czerwca 2024 roku.
Jeśli chodzi o karierę zawodową, ostatnim przedsięwzięciem Kartika Aaryana było "Satyaprem Ki Katha", w którym wystąpił u boku Kiary Advani.
Oprócz "Chandu Champion" przygotowuje się do oczarowania publiczności wraz z Tripti Dimrii w "Bhool Bhulaiyaa 3".