Ogłoszenie

Image and video hosting by TinyPic

• Index
  •  » Newsy
  •  » Shah Rukh Khan potwierdza kręcenie swojego kolejnego filmu pt. King

#1 2024-05-04 14:07:29

Svasti

Hindustani

Shah Rukh Khan potwierdza kręcenie swojego kolejnego filmu pt. King

Shah Rukh Khan potwierdza kręcenie swojego kolejnego filmu pt. "King" od czerwca po IPL 2024

Shah Rukh Khan rozpocznie zdjęcia do swojego kolejnego projektu "King" w czerwcu po IPL 2024. Teraz supergwiazda potwierdziła to w swojej niedawnej interakcji z mediami.

Shah Rukh Khan podzielił się swoimi ekscytującymi planami na przyszłość, potwierdzając, że przygotowuje się do swojego kolejnego dużego projektu filmowego. Rozmawiając szczerze przed meczem Kolkata Knight Riders przeciwko drużynie z Mumbaju, Khan ujawnił, że nie może się doczekać.

Shah Rukh Khan ujawnia swoje plany dotyczące kolejnego projektu "King"

Otwierając się na temat swojej decyzji o zrobieniu sobie przerwy, Khan wyjaśnił:

„Po prostu czułem, że potrzebuję trochę odpoczynku. Kręcenie trzech filmów jeden po drugim było dość wymagające fizycznie. Pomyślałem więc, że czas odpocząć. Poinformowałem moją ekipę, że będę zajmował się meczami."

„Na szczęście moje zdjęcia zaplanowano na lipiec lub sierpień… planujemy rozpocząć w czerwcu, więc będę mógł obejrzeć wszystkie mecze. Naprawdę bardzo na to czekam."

Dzięki temu ogłoszeniu w końcu ucichnie szum wokół kolejnego projektu Khana. Za długo oczekiwany film uważa się pełen akcji thriller Sujoya Ghosha zatytułowany "King", wyprodukowany przez Siddhartha Ananda.

„King” jest reklamowany jako film akcji, inny niż wszystko, co widziano wcześniej. Zespół spędził ostatni rok na planowaniu każdego aspektu, od scenariusza po wielkie sekwencje akcji. Źródło ujawniło portalowi rozrywkowemu:

„Red Chillies Entertainment jest znane z dostarczania produkcji najwyższej jakości i King nie będzie wyjątkiem. Robią wszystko, co w ich mocy, aby zapewnić Suhanie Khan olśniewający debiut”.

Shah Rukh Khan i Suhana Khan kręcą zdjęcia do "King" w Londynie

Zdjęcia mają się rozpocząć w Londynie w Wielkiej Brytanii, a plany związane z gwiazdą Shah Rukha Khana są ogromne. Rozpoczęło się już poszukiwanie lokalizacji do filmu.

Słyszano, że twórcy pomyśleli o nakręceniu w tym harmonogramie kilku ogromnych sekwencji akcji, które będą stanowić rdzeń historii.

Mówi się również, że „King” Shah Rukha Khana będzie miał głośną sekwencję pościgów i zapewni widzom ekscytujące wrażenia kinowe.

"King" będzie porywającym thrillerem akcji, którego akcja toczy się wokół historii mentora (SRK) i jego uczennicy, którzy muszą stawić czoła wyzwaniom, aby udowodnić swoją siłę.
Debiutująca na dużym ekranie córka SRK, Suhana Khan, wcieli się w rolę uczennicy pod okiem króla.

Tytuł "King" odzwierciedla dominację SRK i jego bycie ostatecznym „władcą” podziemi w roli głównego bohatera. Gauri Khan i Siddharth Anand wspólnie produkują film, który według doniesień ma mieć budżet przekraczający 200 crore rupii.

Mówiąc o twórczości Shah Rukha Khana, supergwiazda powróciła w zeszłym roku w wielkim stylu z "Pathaan", a następnie stworzyła takie hity, jak "Jawan" i "Dunki". Fani już są podekscytowani możliwością ponownego zobaczenia jego magi w "King". Oprócz "King", Shah Rukh Khan przygotowuje się także do "Pathaan 2".

http://www.bollywood.pun.pl/_fora/bollywood/gallery/8_1688547330.png

https://66.media.tumblr.com/9b3bd323986c863ff17ad53044e3e992/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o1_400.gifhttps://66.media.tumblr.com/37793d7ce5bdd1dda5051ac4bdacc187/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o2_400.gif

• Index
  •  » Newsy
  •  » Shah Rukh Khan potwierdza kręcenie swojego kolejnego filmu pt. King
Copyright © www.bollywood.pun.pl

Stopka forum

RSS