Ogłoszenie

Image and video hosting by TinyPic

• Index
  •  » Newsy
  •  » Shah Rukh Khan o tym, że nie gloryfikuje negatywnych postaci

#1 2024-01-12 09:20:35

Svasti

Hindustani

Shah Rukh Khan o tym, że nie gloryfikuje negatywnych postaci

Shah Rukh Khan o tym, że nie gloryfikuje negatywnych postaci

Ikona Bollywoodu, Shah Rukh Khan, został uhonorowany tytułem Hindusa Roku 2023 w uznaniu jego wybitnego wkładu w kino dzięki takim hitom jak "Pathaan" i "Jawan", a także sukcesowi "Dunki". W przejmującym 10-minutowym przemówieniu wygłoszonym w środowy wieczór w New Delhi Khan podzielił się spostrzeżeniami na temat swojej podróży w ciągu ostatnich kilku lat, zastanawiając się zarówno nad triumfami, jak i wyzwaniami.

W swoim niedawnym przemówieniu Shah Rukh Khan opowiedział o roli złoczyńcy w filmach.

Podczas wydarzenia News18 opowiedział o swoich obowiązkach społecznych i powiedział, że jeśli dostanie rolę antagonisty, dopilnuje, aby jego postaci nie uszło na sucho.

Shah Rukh mówił o negatywnych postaciach i ich ostatecznym końcu.

Podczas wydarzenia News18 Shah Rukh Khan powiedział:

„Jestem facetem pełnym nadziei i opowiadającym szczęśliwe historie. Bohaterowie, których gram, czynią dobre rzeczy, dają nadzieję i szczęście. Jeśli gram złego faceta, upewniam się, że bardzo cierpi, umiera psią śmiercią, ponieważ wierzę, że dobro rodzi dobro. I wierzę, że zło zasługuje na kopniaka w tyłek."

Dodał:

„Powinienem grać uczciwe role, które dodadzą ludziom odwagi, by marzyć. Powinienem dalej ciężko pracować, mając nadzieję,  po cichu,  że życie nie przewróci w najbliższym czasie mojego wózka.”

Shah Rukh mówił o podejściu do negatywnych postaci w 1994 r., stare wideo powraca

Gwiazda zawsze powtarzała, że ​​nigdy nie będzie gloryfikować problematycznych postaci na dużym ekranie. Dawno temu SRK wystąpił w show „Aap Ki Adalat”, gdzie powiedział, że dopilnuje, aby żadna z jego złych postaci nie została gloryfikowana na ekranie.

Shah Rukh Khan powiedział: „Te postacie są ludźmi, nie są ani negatywne, ani pozytywne. To nie jest takie proste, jak czarno-białe. Grałem postacie, które potrafią nawet zabić z miłości, ale nigdy  nie zostały przez to nagrodzone lub zyskały współczucie za robienie złych rzeczy."

Shah Rukh Khan miał negatywne role męskie w "Baazigar", "Darr" i "Anjaam". Powiedział:

To jest rozrywka… Nigdy nie spotkałem się z negatywną reakcją… To byłaby gloryfikacja, gdyby ta postać nie poniosła żadnych konsekwencji, ale we wszystkich tych filmach zostałem dotkliwie pobity… Bez względu na to, jaką rolę będę pełnić w przyszłości, będzie to wyłącznie dla dobra publiczności.”

http://www.bollywood.pun.pl/_fora/bollywood/gallery/8_1704971014.png

https://66.media.tumblr.com/9b3bd323986c863ff17ad53044e3e992/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o1_400.gifhttps://66.media.tumblr.com/37793d7ce5bdd1dda5051ac4bdacc187/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o2_400.gif

• Index
  •  » Newsy
  •  » Shah Rukh Khan o tym, że nie gloryfikuje negatywnych postaci
Copyright © www.bollywood.pun.pl

Stopka forum

RSS