Hindustani
"Koffee with Karan" 8: Aditya Roy Kapur o Kartiku Aryanie zastępującym go w „Aashiqui 3”: „Nie ma szans, żebym w tym wystąpił”
W najnowszym odcinku 8-ego sezonu "Koffee With Karan" Karan Johar powitał dwóch najprzystojniejszych i najbardziej utalentowanych aktorów Bollywood, Adityę Roya Kapura i Arjuna Kapoora. Duet odbył pełną zabawy i szczerą pogawędkę z gospodarzem, ujawniając ciekawe sekrety i opinie na temat swojego życia osobistego i zawodowego.
Aditya Roy Kapur nazywa Kartika Aaryana idealnym kandydatem do "Aashiqui 3"
W 8. sezonie "Koffee With Karan" Karan Johar zapytał Adityę Roya Kapura o to jak Kartik Aaryan rozwinie franczyzę dzięki "Aashiqui 3".
„Chciałem zapytać, jakie to uczucie, gdy ktoś inny rozwija twoją franczyzę” – powiedział KJo. W odpowiedzi Aditya Roy Kapur powiedział, że jego zdaniem Kartik jest „idealną” osobą do zagrania w "Aashiqui 3".
Aditya natychmiast odpowiedział:
„Nie ma szans, żebym w tym wystąpił, ponieważ w drugiej części moja postać poszła na drugą stronę, z której już nie wróci”.
Arjun Kapoor, który wraz z Adityą zaszczycił kanapę show, dodał: „Potem został nocnym menadżerem”, nawiązując do przebojowego serialu Adityi "The Night Manager".
Aditya dodała dalej: „Czuję, że jest wspaniale. Umarłem, tak. Gdzie teraz wrócę? Mój duch powróci.”
Karan Johar zażartował: „Będzie nawiedzał Kartika Aaryana”, na co Aditya odpowiedział: „Tak, unosi się nad Kartikiem Aaryanem. On jest złoczyńcą." KJo dodał do przekomarzania się i powiedział, że według niego „to dobra historia” (na film).
Cześci Aashiqui
W "Aashiqui" w rolach głównych wystąpili Rahul Roy i Anu Aggarwal. Film trafił do kin w lipcu 1990 roku. W sequelu wystąpili Aditya Roy Kapur i Shraddha Kapoor, a film ostał wydany w kwietniu 2013 roku. Kartik Aaryan zapowiedział trzecią część serii we wrześniu 2022 roku.
W rozmowie z Variety na temat "Aashiqui 3" Kartik powiedział: „Ponadczasowy klasyk Aashiqui to coś przy czym dorastałem, a praca nad Aashiqui 3 jest jak spełnienie marzeń. Czuję się zaszczycony, a jednocześnie wdzięczny, że mogę współpracować z Bhushanem Kumarem i Mukeshem Bhattem, wdzięczny za tę możliwość. Jestem wielkim fanem twórczości Anuraga Basu i współpraca z nim nad tym projektem z pewnością ukształtuje mnie pod wieloma względami”.