Hindustani
Ranbir Kapoor ujawnia, dlaczego film Sandeepa Reddy'ego Vangi nosi tytuł "Animal"
Ranbir Kapoor i Rashmika Mandanna z pewnością wywołają ogromny szum w mediach społecznościowych w związku ze swoim nadchodzącym filmem "Animal". Film wyreżyserował Sandeep Reddy Vanga. Cały zespół "Animal" przebywa w różnych miastach w ramach trasy promocyjnej.
Zespół "Animal" uczestniczył niedawno w wydarzeniu w Chennai. Podczas wydarzenia Ranbir został zapytany między innymi o powód pozostawienia tytułu filmu „Animal”.
Aktor rzucił więcej światła na ten temat, stwierdzając:
„Myślę, że popatrzycie na ten film z perspektywy tej postaci, którą gram, oraz innych postaci, o których nie mogę mówić. Kiedy obejrzycie film, zrozumiecie”.
Aktor kontynuuje:
„Ale myślę, że powodem, dla którego Sandeep Reddy Vanga nazwał ten film Animal (zwierzę), jest to, że zwierzę zachowuje się instynktownie. Nie zachowują się bezmyślnie. Zatem postać, którą gram, kieruje się instynktem, aby chronić swoją rodzinę. Nie myśli, zachowuje się instynktownie, jest impulsywny i myślę, że stąd wziął się tytuł Animal i kiedy obejrzycie film, zdacie sobie sprawę, że ten film pasuje do tego tytułu”.
"Animal", to jeden z najbardziej oczekiwanych filmów roku. Film będzie także pierwszą współpracą reżysera Sandeepa Reddy’ego Vangi i Ranbira Kapoora. Oprócz Ranbira w filmie występują między innymi Bobby Deol, Anil Kapoor, Triptii Dimri i Shakti Kapoor.
Trailer: