Hindustani
Shah Rukh Khan powitał Davida Beckhama w Mannat wielkim przyjęciem
Gwiazda Bollywoodu Shah Rukh Khan powitała wczoraj wieczorem legendę futbolu Davida Beckhama w swojej wystawnej rezydencji Mannat. Do obu ikon dołączyły ich rodziny i przyjaciele podczas wieczoru pełnego świętowania i zabawy.
David Beckham w Indiach dla kampanii UNICEF
Legenda futbolu David Beckham przebywa w Indiach w związku z pełnieniem przez UNICEF funkcji Globalnego Ambasadora. David Beckham również był obecny na meczu Indie – Nowa Zelandia, który odbył się 15 listopada na stadionie Wankhede w Bombaju. Towarzyszyły mu gwiazdy B-town, takie jak Siddharth Malhotra, Kiara Advani i inni.
Shah Rukh Khan gościł Beckhama w Mannat
Według portalu Pinkvilla Shah Rukh Khan urządził wczoraj wieczorem „wielkie” przyjęcie dla Davida Beckhama w swoim domu w Mannat, podczas którego wiele gwiazd przyłączyło się do uroczystości w jego rezydencji Bandra w Bombaju.
Sonam Kapoor i jej mąż Anand Ahuja zaprosili byłego kapitana reprezentacji Anglii na specjalną kolację w swojej rezydencji wcześniej w środę, 15 listopada.
Filmik z kolacji u Sonam Kapoor
Niedawno mąż Sonam Kapoor, Anand Ahuja, podzielił się na swoim Instagramie zdjęciem grupowym z przyjęcia powitalnego Davida Beckhama zorganizowanego przez Shah Rukha Khana w rezydencji Manat, na którym prezentowały się stopy Khanów i Kapoorów, w tym Shah Rukh Khan, Anil Kapoor, Aryan Khan , Suhana Khan, Gauri Khan i Sonam Kapoor.
Udostępniając zdjęcie, Anand Ahuja napisał: „Mumbai Nights„ Nie będziemy rozpraszać się porównaniami, jeśli urzeknie nas cel” i dodał emoji księżyca.
Shah Rukh podzielił się zdjęciem z Davidem Beckhamem
Shah Rukh Khan zamieścił zdjęcie z podpisem: „Ostatnia noc z ikoną… i absolutnym dżentelmenem. Zawsze byłem wielkim wielbicielem, ale spotkanie go i zobaczenie jak radzi sobie z dziećmi, uświadomiło mi, że jedyną rzeczą, która wyróżnia jego futbol, jest jego życzliwość i delikatny charakter. Moja miłość do twojej rodziny. Bądź zdrowy i szczęśliwy, przyjacielu, i wyśpij się…. #DavidBeckham”