Hindustani
Katrina dzieli się filmami i szczegółami swojego intensywnego treningu fitness
Katrina Kaif, która ma ponownie wcielić się w rolę agentki szpiegowskiej Zoyi w nadchodzącym thrillerze akcji "Tiger 3", podzieliła się spojrzeniem na swój intensywny program treningowy na potrzeby filmu. Aktorka zamieściła na Instagramie serię filmów i zdjęć, na których pokazuje fanom jak przygotowywała się do trudnych akrobacji i scen walki w filmie.
W podpisie Katrina napisała: „Dla mnie, gdy nadchodzi czas Tigera, chodzi o przekraczanie własnych granic, sprawdzanie mojej wytrzymałości i odnajdywanie w sobie siły. Ktoś mi kiedyś powiedział: „Ból to tylko kolejne uczucie”… Nie bój się go, nie uciekaj przed bólem."
Dodała:
„Przez wiele dni byłam bardzo zmęczona; Tym razem było inaczej… trudniej. Moje ciało było obolałe, ale powtarzałam sobie, że potraktuję to jako wyzwanie i zobaczę, ile jestem w stanie dzisiaj stawić czoła. Podczas treningu stworzyliśmy alter ego. Więc nawet jeśli byłam zmęczona, ONA nie była zmęczona; ona szła na wojnę!…Twój umysł zatrzyma cię znacznie wcześniej, niż zrobi to twoje ciało. Kiedy już podejmiesz decyzję, podejmij decyzję i zrób to… bez względu na wszystko! A praca ZAWSZE jest tego warta.”
Filmy pokazują Katrinę wykonującą różne ćwiczenia, takie jak przysiady z odważnikiem kettlebell, unoszenie przednich nóg w chodzeniu oraz ćwiczenia kopnięć i uderzeń. Zdjęcie przedstawia ją w ręczniku, z szeroko komentowanej sceny ze zwiastuna "Tiger 3", w której ona i Salman Khan uciekają z pokoju hotelowego.
Katrina wyraziła także swoje podekscytowanie i zdenerwowanie w związku z premierą filmu, mówiąc:
„Myślę, że udało nam się zapewnić jeszcze bardziej dynamiczną akcję niż wcześniej i zawsze taki jest nasz zamiar… Być lepszym… Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć, jak wszyscy zareagujecie na „Tiger 3” , który trafi do kin 12 listopada.”
Trailer filmu: