Ogłoszenie

Image and video hosting by TinyPic

• Index
  •  » Newsy
  •  » Katrina Kaif ujawnia, że ​​​​Vicky Kaushal tańczył do wszystkich jej..

#1 2022-09-12 10:52:45

Svasti

Hindustani

Katrina Kaif ujawnia, że ​​​​Vicky Kaushal tańczył do wszystkich jej..

Katrina Kaif ujawnia, że ​​​​Vicky Kaushal tańczył do wszystkich jej piosenek przez 45 minut w jej urodziny

Katrina Kaif niedawno uświetniła popularny talk show Karana Johar "Koffee With Karan" Season 7 ze swoimi partnerami z "Phone Bhoot" Ishaanem Khatter i Siddhant Chaturvedi, gdzie szczerze opowiadała o swoim życiu osobistym. Aktorka związała się z aktorem Vicky Kaushal podczas wystawnej, intymnej ceremonii w grudniu ubiegłego roku.

Podczas rundy pytań Rapid Fire gospodarz Karan Johar poprosił Katrinę o ujawnienie najsłodszego gestu jaki Vicky zrobił dla niej do tej pory. W odpowiedzi aktorka "Tiger 3" przypomniała sobie jak jej mąż-aktor wykonał 45-minutowy koncert wszystkich jej piosenek, aby pocieszyć ją po wyzdrowieniu z COVID-19.

Katrina powiedziała Karanowi:

"W moje urodziny właśnie wracałam do zdrowia po bardzo złym stanie zdrowia. Miałam bardzo trudny czas z COVID-19. Wyczuwał, że nie czuję się dobrze i jakoś po prostu podkręcił mi humor. Zrobił 45-minutowy koncert każdej mojej piosenki i tańczył całe piosenki. I wszyscy usiedli i przestali tańczyć. Wszyscy mówili: „Skąd on zna każdy krok?”. Kroki nie były idealne, ale po prostu poczuł klimat i przetańczył. Ale powodem tego było rozśmieszenie mnie."

Katrina powiedziała, że ​​najbardziej pożądaną rzeczą w Vickym jest jego pewność siebie. Ponadto, podczas odcinka, Katrina została również zapytana, czy musiała stawić czoła jakimkolwiek przeszkodom, ponieważ ona i Vicky pochodzą z różnych środowisk kulturowych. Aktorka podzieliła się tym, że uwielbia to jak jej mąż zachowuje się w stosunku do rodziny.

Przyznała, że ​​na początku ich związku uważała rzeczy za nieco „ograniczające”. Jednak rodzaj szacunku i lojalności, jaki Vicky daje swoim rodzicom, jest tym, czego chciałaby również w swojej rodzinie. Powiedziała, że ​​była przytłoczona jego silnymi zasadami i wartościami.

Katrina Kaif i Vicky Kaushal nigdy otwarcie nie przyznali się do swojego związku publicznie podczas swoich randek. Duet zaskoczył wszystkich biorąc ślub w prywatnej ceremonii, w której uczestniczyli tylko członkowie rodziny i kilku bliskich przyjaciół.

http://www.bollywood.pun.pl/_fora/bollywood/gallery/8_1662979773.png

https://66.media.tumblr.com/9b3bd323986c863ff17ad53044e3e992/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o1_400.gifhttps://66.media.tumblr.com/37793d7ce5bdd1dda5051ac4bdacc187/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o2_400.gif

• Index
  •  » Newsy
  •  » Katrina Kaif ujawnia, że ​​​​Vicky Kaushal tańczył do wszystkich jej..
Copyright © www.bollywood.pun.pl

Stopka forum

RSS