Ogłoszenie

Image and video hosting by TinyPic

• Index
  •  » Newsy
  •  » Karan Johar: „Ayan oddał "Brahmastra" siedem lat swojego życia”

#1 2022-08-15 11:38:20

Svasti

Hindustani

Karan Johar: „Ayan oddał "Brahmastra" siedem lat swojego życia”

Karan Johar: „Ayan oddał Brahmastra siedem lat swojego życia”

Film Ranbira Kapoor i Alia Bhatt „Brahmastra” trafia na pierwsze strony gazet w ciągu ostatnich kilku tygodni dzięki swoim wspaniałym zwiastunom, wydaniom piosenek i plakatom. Powszechnie wiadomo, że aktorzy i reżyser Ayan Mukerji dali z siebie wszystko w tym filmie i na nich ciąży duża presja. Producent Karan Johar jest zachwycony Mukerjim.

IWM Buzz donosi, że Johar mówi:

„Ayan oddał Brahmastra siedem lat swojego życia. Gdyby chciał, mógłby w tym czasie nakręcić trzy lub cztery filmy. Zamiast tego postanowił skupić się na jednym projekcie, swoim wymarzonym projekcie. Ayan żył, oddychał, spał Brahmastra. Nie przypomina niczego co widzieliśmy w kinie. Pod względem wizji i skali budżetu jest to największy film jaki zrobiłem. Ayan w ogóle nie awansował społecznie. Jeździ tym samym samochodem, którym jeździł siedem lat temu. Nie przeprowadził się też do ekskluzywnego domu. Mieszka teraz tam gdzie mieszkał, gdy został reżyserem. Yeh Jawani Hai Diwani, który zrobił dla mojego domu produkcyjnego Dharma dziewięć lat temu, był wielkim hitem. Ayan nie używał tego jako środka do zarabiania pieniędzy. Zamiast tego poświęcił swoje życie tworzeniu Brahmastra. Wiem, że ludzie w branży czekają, aby zobaczyć, co zrobił. Wiem, że wokół filmu jest wiele wątpliwości. Ale jestem przekonany, że Brahmastra zmieni zasady gry”.

„Brahmastra” ukaże się 9 września.

https://66.media.tumblr.com/9b3bd323986c863ff17ad53044e3e992/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o1_400.gifhttps://66.media.tumblr.com/37793d7ce5bdd1dda5051ac4bdacc187/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o2_400.gif

• Index
  •  » Newsy
  •  » Karan Johar: „Ayan oddał "Brahmastra" siedem lat swojego życia”
Copyright © www.bollywood.pun.pl

Stopka forum

RSS