Hindustani
Shah Rukh Khan gości dyplomatów w Mannat
W swoim domu w Bombaju Mannat, Bollywoodzki aktor Shah Rukh Khan gościł ostatnio między innymi konsula generalnego Francji, Kanady i Quebecu. W mediach społecznościowych udostępniono kilka zdjęć ze spotkania i pozdrowienia. Diedrah Kelly, konsul generalny Kanady, opublikowała zdjęcia ze swojego spotkania z SRK na Twitterze. Podziękowała mu i Gauri Khan za ciepłe przyjęcie i powiedziała, że teraz rozumie, jak charyzma SRK wpływa na jego fanów. Wyraziła również chęć wzmocnienia więzi między Bollywood a kanadyjskim przemysłem filmowym.
„Rozumiem urok jaki King Khan @iamsrk ma w widzach w całym świecie. Dziękuję Shukriya @iamsrk i @gaurikhan za ciepłe powitanie. Nie mogę się doczekać dalszego wzmocnienia więzi i nowych możliwości koprodukcji między Bollywood a kanadyjskim przemysłem filmowym” – napisała na Twitterze konsul generalny w Bombaju.
Biuro rządu Québec w Bombaju, dzieląc się zdjęciem konsula i SRK, napisało:
„Piękny wieczór z @iamsrk w jego domu z niektórymi przedstawicielami korpusu konsularnego w Bombaju. Supergwiazda Bollywood omawiała kino Quebecu i jego ultranowoczesne studia. Bardzo dziękuję Shah Rukhowi Khanowi za to zaproszenie! #Film #Kino #VFX #Quebec”.