Ogłoszenie

Image and video hosting by TinyPic

• Index
  •  » Newsy
  •  » "Gangubai Kathiawadi" zostaje numerem 1 wśród...

#1 2022-05-04 13:46:37

Svasti

Hindustani

"Gangubai Kathiawadi" zostaje numerem 1 wśród...

"Gangubai Kathiawadi" zostaje numerem 1 wśród nieanglojęzycznych filmów na Netflix na całym świecie, pierwszym filmem hindi, który osiągnął ten wyczyn

"Gangubai Kathiawadi", wyreżyserowany przez Sanjay Leela Bhansali, z Alią Bhatt w roli głównej, jest już dostępny na Netflix. Od czasu premiery w serwisie Netflix 26 kwietnia 2022 r. film otrzymał wiele pochwał za dramatyczną fabułę, niesamowitych wykonawców i styl filmowania. W niecały tydzień "Gangubai Kathiawadi" przewyższył wszystkie inne nieanglojęzyczne filmy na Netflix. Film obejrzano przez 13,81 mln godzin w 25 krajach na całym świecie, m.in. w Kanadzie, Wielkiej Brytanii, RPA, Australii, Nowej Zelandii i Zjednoczonych Emiratach Arabskich.

Mówiąc o tym jak film został doceniony przez Netflix, filmowiec Sanjay Leela Bhansali powiedział:

Gangubai Kathiawadi to wyjątkowy film, który jest mi bardzo bliski. Publiczność pokochała go gdy pojawił się w kinach, a teraz, dzięki Netflix, jesteśmy zachwyceni, widząc jak szeroko film był w stanie dotrzeć, znajdując nowych odbiorców. Jego sukces na Netflix potwierdza, że ​​historia Gangubai o walce o sprawiedliwość dla kobiet jest naprawdę uniwersalna”.

Alia Bhatt opowiedziała o sukcesie "Gangubai Kathiawadi" i powiedziała:

„To niesamowite widzieć jak wspaniałe historie wciąż znajdują nowych odbiorców w Indiach i poza nimi dzięki Netflix. Przy całej miłości jaką Gangubai Kathiawadi otrzymywał od swoich widzów na całym świecie, zaniemówiłam. Zawsze chciałam pracować z Sanjayem Leelą Bhansali i sprawić, by nasz film znalazł dom na Netflix i otrzymał tak wspaniałą odpowiedź, to napełnia mnie wdzięcznością. Usługi transmisji strumieniowej, zwłaszcza Netflix, przełamują bariery granic i języków oraz pozwalają historiom codziennie znajdować nowych odbiorców. Oglądanie trendu Gangubai Kathiawadi na 1. miejscu wśród filmów nieanglojęzycznych na całym świecie w serwisie Netflix oraz w pierwszej dziesiątce w 25 krajach, od Australii, przez Kanadę po Wielką Brytanię, jest po prostu przytłaczające!”

Wyreżyserowany i napisany przez Sanjay Leela Bhansali, "Gangubai Kathiawadi" jest produkowany przez Bhansali Productions i Dr Jayantilal Gada (Pen Studios). W filmie występuje niezwykły skład aktorów, w tym Alia Bhatt, Ajay Devgn, Jim Sarbh, Shantanu Maheshwari, Vijay Raaz, Indira Między innymi Tiwari i Seema Bhargava.

http://www.bollywood.pun.pl/_fora/bollywood/gallery/8_1591549922.png

https://66.media.tumblr.com/9b3bd323986c863ff17ad53044e3e992/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o1_400.gifhttps://66.media.tumblr.com/37793d7ce5bdd1dda5051ac4bdacc187/tumblr_p6jn2iFCy41rqwz71o2_400.gif

• Index
  •  » Newsy
  •  » "Gangubai Kathiawadi" zostaje numerem 1 wśród...
Copyright © www.bollywood.pun.pl

Stopka forum

RSS