Hindustani
Zmarł brat Juhi, Bobby Chawla
Po czterech latach spędzonych w śpiączce, brat aktorki Juhi Chawla, Bobby Chawla zmarł dziś rano, 9 marca 2014 r. w Szpitalu Jaslok.
"Odszedł dziś rano", powiedział jeden z rzeczników szpitala. Bobby zapadł w śpiączkę w 2010 roku, po doznaniu udaru mózgu podczas kolacji w jednej z restauracji w Bombaju.
Juhi, która otrzymuje coraz bardziej entuzjastyczne recenzje za negatywną rolę jaką odgrywa z pewnością siebie w jej niedawno wydanym filmie "Gulaab Gang", napisała na Twitterze: "Scenariusz się dokonał... patrzeć, jak czas mojego brata jest policzony... Dał mi jednak największy prezent w moim życiu ... doczekał wydania ... I odszedł."
Scenarzysta filmowy Ombar Qureshi złożył swoje kondolencje:
"Bobby Chawla - zawsze uśmiechnięty, zawsze uprzejmy... przesyłam Juhi i całej rodzinie szczere kondolencje, bądźcie silni...
Także całe Bollywood szybko zaoferowało swoje wsparcie dla Juhi po tym jak usłyszeli wiadomość o jego śmierci. Shah Rukh Khan, z którym Bobby ściśle współpracował jako dyrektor generalny domu produkcyjnego Red Chilli Entertainment, był jednym z pierwszych, który przesłał swoje kondolencje.
Shah Rukh Khan: Jeśli ktoś, kogo kochasz przeradza się w pamięć, pamięć ta staje się skarbem. Niech Bóg błogosławi duszę mojego przyjaciela.
Madhuri Dixit: Kondolencje dla Juhi Chawla, to wielka strata.
Riteish Deshmukh: Spoczywaj w pokoju Bobby Chawla - prawdziwy dżentelmen - zawsze ciepły, witał cię z uśmiechem na twarzy. Kondolencje dla całej rodziny.
Farah Khan: Bobby Chawla, opuścił Nas dla lepszego miejsca ...
Vishal Dadlani: Smutny dzień. Nasz przyjaciel, Bobby Chawla, partner z Om Shanti Om i Ra.One, brat Juhi Chawla, zmarł. Szkoda, życzę dużo siły rodzinie.
źródło:
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Gwiazda bollywoodu
Smutne, kondolencje...
Hindustani
Bardzo smutna wiadomość... kondolencje dla całej rodziny.
Gwiazda bollywoodu
Bardzo smutna wiadomość. Kondolencje dla rodziny.
.
Zaczyna się rozkręcać
Niech spoczywa w pokoju... Biedna Juhi, cztery lata patrzyła na cierpienia brata...
Bollymaniak
Bardzo smutna wiadomość, kondolencje dla całej rodziny
Stały bywalec
Również przyłączam się do kondolencji.
To straszne, kiedy bliska nam osoba odchodzi.. szczere kondolencje z mojej strony dla całej rodziny