Deepa Sahi
Deepa Sahi to indyjska aktorka, producentka i scenarzystka filmową. Urodziła się w Indiach w Dehradun.
Jest żoną Ketana Mehty, który to był reżyserem kilku filmów, w których wystąpiła Deepa.
Aktualna filmografia: KLIK
Na naszym forum:
1992: Maya Memsaab - Maya
Po za tym Deepa zagrałą w 12 serialach TV. Scenariusz do Oh Darling Yeh Hai India napisała sama.
Według mnie, Deepa to ciekawa aktorka. W Mayi miała dosć nietypową jak na tamte lata w Indiach rolę, dlatego można uznać ją za aktorkę poszukującą i niezależną. Film sam w sobie średni, ale Deepa była ok. Oh Darling Yeh Hai India ogólnie bardzo mi się podobał i Deepa również. W Mangal Pandey jej nie pamiętam, może miała małą rólkę? W wikipedii pisze, że jest producentką tego filmu, ale i również w nim wystąpiła... Nie wiem jednak, gdzie sie tak pojawiła. Więcej filmów z udziałem Sahi nie widziałam.
Oh Darling Yeh Hai India
Ostatnio edytowany przez Mishti (2011-05-15 21:29:58)
Wkręca się
według mnie Deepa Sahi jest bardzo interesującą osobą, na początku nie podobała mi się, ale teraz zobaczyłam, że jest naprawdę piękna i taka jakaś inna dzięki temu filmy z nią podobają mi się
podobała mi się w "Maya Memsaab" bo ta rola różniła się dużo od tych, które zazwyczaj pojawiają się bollywoodzkich filmach i bardzo mnie zaskoczyła, pozytywnie
a na tym drugim zdjęciu jest bardzo podobna do Keiry Knightley